HerNews.gr
Σχέσεις

Γαλλικό φιλί: Μυστικά για να το τελειοποιήσεις

Είτε μόλις δώσατε το πρώτο σας φιλί, είτε είστε πιο έμπειροι, το να ξέρετε πώς να φιλάτε άψογα αλά γαλλικά μπορεί να ανεβάσει το παιχνίδι των σχέσεων σας στο επόμενο επίπεδο. Τα περισσότερα από αυτά που γνωρίζετε για το κλασικό φιλί ισχύουν για το γαλλικό φιλί, αλλά υπάρχουν μερικές δοκιμασμένες και αληθινές συμβουλές που μπορείτε να ακολουθήσετε για να βελτιώσετε την εμπειρία για εσάς και τον σύντροφό σας.

Μην αγχώνεστε να γνωρίζετε όλα τα κόλπα αυτή τη στιγμή. Κατακτήστε τα βασικά και εξερευνήστε μόνοι σας με τον σύντροφό σας. Ακολουθήστε αυτές τις οδηγίες και συμβουλές για το πώς να φιλήσετε αλά γαλλικά για να βοηθήσετε την πρώτη σας φορά να πάει ομαλά.

Γείρετε το κεφάλι σας

Όταν πλησιάζετε τον σύντροφό σας για να τον φιλήσετε, γείρετε κεφάλι σας προς τη μία πλευρά. Εάν κινείστε και οι δύο μαζί ευθεία, τότε οι μύτες σας θα χτυπήσουν η μία την άλλη. Ενώ φιλιέστε, είναι εντάξει να αλλάζετε πλευρά για λίγη ποικιλία. Εάν δεν είστε σίγουροι προς ποια κατεύθυνση να κλίνετε, αφήστε τον σύντροφό σας να αναλάβει το προβάδισμα και κινηθείτε προς την αντίθετη κατεύθυνση.

Κλείστε τα μάτια σας

Οι περισσότεροι άνθρωποι κλείνουν τα μάτια τους ενώ φιλιούνται. Μια σύντομη ματιά κατά τη διάρκεια του φιλιού είναι εντάξει, αλλά το να κοιτάτε ο ένας τον άλλον κατά τη διάρκεια του φιλιού πιθανότατα θα σκοτώσει τη διάθεση. Κλείστε απαλά τα μάτια σας με χαλαρό τρόπο και προσπαθήστε να μην τα σφίξετε πολύ, διαφορετικά θα νιώσετε άβολα.

Προσθέστε λίγη γλώσσα όταν είστε έτοιμοι

Όταν αποφασίσετε να ξεκινήσετε το γαλλικό σας φιλί, μην βάλετε απλώς τη γλώσσα σας στο στόμα του συντρόφου σας. Ξεκινήστε αργά και σταματήστε όταν φτάσετε στα χείλη και τα δόντια του συντρόφου σας για να βεβαιωθείτε ότι ο σύντροφός σας θέλει να αρχίσει το γαλλικό φιλί. Οι πιθανότητες είναι ότι το ραντεβού σας θα ανταποκριθεί με ενθουσιασμό στον ελιγμό σας για ένα φιλί αλά γαλλικά.

Γιατί το να είσαι σε μια «τέλεια» σχέση δεν θα σε κάνει ποτέ ευτυχισμένη

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ποιες συμπεριφορές καταστρέφουν την σχέση και πως να το διορθώσετε

HerNews ka

Όταν μια γυναίκα αισθάνεται ανεπιθύμητη… φεύγει!

HerNews ka

6 Συνήθειες που μοιράζονται τα ευτυχισμένα ζευγάρια

Her News