HerNews.gr
Διεθνή

Beyoncé: Η περιοδεία της «Renaissance» γίνεται ταινία

Beyoncé

Η Beyoncé φέρνει την παγκόσμια περιοδεία της «Renaissance» στους κινηματογράφους, σύμφωνα με δημοσιεύματα. Ακούμε ότι η ταινία της συναυλίας θα κάνει το ντεμπούτο της στις κινηματογραφικές αίθουσες και ότι μια επίσημη ανακοίνωση είναι «επικείμενη».

Η ταινία αναμένεται να βγει στη μεγάλη οθόνη την 1η Δεκεμβρίου, σύμφωνα με το Variety , που γνωστοποίησε την είδηση.AMC Empire 25 Cinemas στην Times Square

Το περιοδικό ανέφερε ότι η Beyoncé αναπτύσσει την ταινία εδώ και χρόνια και θα περιλαμβάνει επίσης το πολυαναμενόμενο οπτικό άλμπουμ της “Renaissance”, καθώς και πλάνα σε στυλ ντοκιμαντέρ από τη δημιουργία του δίσκου  που έλαβε μεγάλη επιτυχία και την προσοδοφόρα περιοδεία του.

Η πιο πολυβραβευμένη νικήτρια Grammy όλων των εποχών φημολογείται ότι γύρισε τις συναυλίες της στις 23 και 24 Σεπτεμβρίου στη γενέτειρά της, το Χιούστον, για την επερχόμενη κυκλοφορία.

Beyoncé

Η περιοδεία «Renaissance» ολοκληρώθηκε την Κυριακή στο Κάνσας Σίτι του Μο, μετά από 56 παραστάσεις σε όλη την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική.

Μέχρι το κλείσιμό της, η Beyoncé θα έχει αποφέρει περίπου 4,5 δισεκατομμύρια δολάρια για την οικονομία των ΗΠΑ – περίπου όσο και οι Ολυμπιακοί Αγώνες του 2008 στο Πεκίνο, σύμφωνα με το New York Times Magazine.

Δεν είναι πρώτη φορά που η Beyoncé  κάνει ταινίες τις συναυλίες της.

Κυκλοφόρησε τις περιοδείες της «Dangerously in Love», «Beyoncé Experience» και «I Am…» σε DVD το 2004, το 2007 και το 2010, αντίστοιχα, ενώ η εκπομπή της On the Run με τον σύζυγό της, Jay-Z, προβλήθηκε στο HBO το 2014.

Ωστόσο, η πιο σεβαστή ζωντανή κυκλοφορία της παγκόσμιας σούπερ σταρ ήταν το «Homecoming» του 2019, το οποίο έφερε την πρωτοποριακή της παράσταση Coachella το 2018 στο Netflix.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Αυστηρή αδελφή η Μπέλα Χαντίντ: «Η Τζίτζι παραείναι καλή για τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο»

Her News

Μπέτανκουρ Μάιερς: Η πλουσιότερη γυναίκα στον κόσμο γράφει βιβλία για την ελληνική μυθολογία!

Her News

Σαγκάη: Πολίτες οδηγούνται σε στρατόπεδα καραντίνας

Her News