HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: «Τα τελευταία χρόνια οι αμοιβές των ηθοποιών έχουν πέσει πάρα πολύ»

Στον καναπέ της «Ελένης» έκατσε το μεσημέρι της Δευτέρας 02/10 ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης.

Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε για την καριέρα του σε θέατρο και τηλεόραση.

«Υπέροχο έργο»

«Είναι ένα υπέροχο έργο, μια πάρα πολύ ωραία διανομή. Το γέλιο δεν ενοχλεί ποτέ τον ηθοποιό, είναι μεγάλη χαρά σε μια κωμωδία να ακούς το γέλιο του θεατή, σου δίνει, σε ανεβάζει. Μετά από μια χρονιά υπέροχη, μας έπαιρναν φίλοι να έρθουν και έπρεπε να τους βρούμε εισιτήριο μετά από έναν μήνα», είπε αναφερόμενος στην παράσταση «Μπαμπάδες με ρούμι» η οποία κάνει πρεμιέρα την Τετάρτη στο θέατρο «Αλίκη».

«Είναι μεγάλη ασφάλεια και χαρά να παίζεις με έναν άνθρωπο που σε νιώθει με ένα βλέμμα και μπορείς να το προχωράς και να το παίζεις κάθε μέρα διαφορετικά και να βρίσκεις πάντα στόχο», σημειώνει για τους συνεργάτες του, επισημαίνοντας:

«Αν αυτό που κάνεις είναι ενδιαφέρον, έχει ανταπόκριση, τότε γίνεται πηγή χαράς. Δε με πιέζει κανένας να το κάνω, ούτε ανάγκη έχω. Η πολλή δουλειά δε με πειράζει, το αποτέλεσμα με τρομάζει μερικές φορές».

«Έχω καταχωρηθεί ως κωμικός ηθοποιός»

Για την πορεία του στο θέατρο και την τηλεόραση όλα αυτά τα χρόνια, αναφέρει:

«Έχω καταχωρηθεί στο μυαλό των ανθρώπων σαν κωμικός και μου αρέσει αυτό που με αγαπάνε και λένε τι ωραία που γελάμε μαζί σου, απλά δε θέλω να μένω σε αυτό, μου αρέσει να δοκιμάζω πράγματα. Μεγάλη πρόκληση φέτος ήταν ο Οιδίποδας, και για το έργο αλλά κυρίως γιατί θα βρισκόμουν με έναν ηθοποιό που λατρεύω, τον Δημήτρη Καταλειφό. Χρόνια ήθελα να βρεθώ μαζί του και έγινε φέτος και το ευχαριστήθηκα πάρα πολύ».

«Έχουν πέσει οι αμοιβές»

Μιλώντας για την τηλεόραση και τις παραγωγές που υπάρχουν αυτήν τη σεζόν, λέει:

«Ωραίο είναι να γίνονται πράγματα αλλά λείπουν οι κωμωδίες, όλοι το θέλουν αυτό. Δεν είναι εύκολη η κωμωδία, ούτε να γραφτεί, ούτε να παιχτεί. Υπήρξε μια μεγάλη επιτυχία σε δραματικά σήριαλ τα τελευταία χρόνια και αυτό έδωσε αφορμή στις παραγωγές. Το καθημερινό είναι μια μεγάλη παγίδα, το έχω κάνει μια φορά. Είναι πάρα πολύ κουραστικό και πολύ δύσκολο. Τα τελευταία χρόνια, οι αμοιβές των ηθοποιών έχουν πέσει πάρα πολύ και ιδίως με τα καθημερινά, γιατί σου λένε ότι θα πάρεις ένα μηνιάτικο το οποίο πέφτει πάρα πολύ από ό, τι θα έπαιρνες σε ένα επεισόδιο την εβδομάδα».

Όπως λέει:

«Συμφέρει του παράγωγους αυτό, είναι όμως ρίσκο και αυτό φαίνεται και στις φετινές παραγωγές που άρχισαν με μεγάλες προσδοκίες. Το να λες κάτι ωραίο κάθε μέρα επί έναν ολόκληρο χειμώνα, είναι δύσκολο».

Ο αγαπημένος ηθοποιός, Δευτέρες και Τρίτες κάνει την παράσταση «Αυτός, ο άλλος και το παντελόνι του».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Γιάννης Κατινάκης για την ομοφοβική επίθεση: «Φοβάμαι να κυκλοφορήσω στα Μ.Μ.Μ γιατί θέλω να αποφύγω τέτοιους ανθρώπους & συμπεριφορές»

HerNews ka

Στάθης Σχίζας για Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Έχω τις λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά»

Her News

Γιώργος Μπόγρης για τη σχέση του με την Έλλη Κοκκίνου: «Ήταν μια φανταστική περίοδος της ζωής μου»

Her News b