HerNews.gr
Ελλάδα

Κυριάκος Μητσοτάκης: Επίσκεψη του πρωθυπουργού σε Κοζάνη και Θεσσαλονίκη

Σε Κοζάνη και Θεσσαλονίκη θα βρεθεί σήμερα ο πρωθυπουργός, λίγα 24ωρα πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Ο πρωθυπουργός ολοκλήρωσε την επίσκεψή του στην Κοζάνη στο πλαίσιο στήριξης στον υποψήφιο περιφερειάρχη Γιώργο Κασαπίδη.

Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε εκεί δήλωσε ότι η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας έχει νέες αναπτυξιακές ευκαιρίες μετά την απολιγνιτοποίηση και ζήτησε τη στήριξη των πολιτών στον υποψήφιο περιφερειάρχη ώστε να συνεχίσει το έργο του.

«Η εξουσία σημαίνει ευθύνη. Η εξουσία σημαίνει ότι κάποιες φορές παίρνουμε δύσκολες αποφάσεις, οι οποίες ενίοτε μπορεί να ενοχλούνε κάποιους, όταν γίνονται όμως με γνώμονα το κοινό καλό και το δημόσιο συμφέρον αυτές οι αποφάσεις είναι καλές. Κάτι ξέρουμε κι εμείς, γιατί κι εμείς σε κεντρικό επίπεδο συγκρουστήκαμε με πολλές κατεστημένες λογικές και νοοτροπίες και κερδίσαμε», δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρωθυπουργός βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, όπου θα επιθεωρήσει τα έργα του μετρό και θα παρευρεθεί στην τελετή υπογραφής της σύμβασης χρήσης του.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Μετανιωμένος δηλώνει ο συζυγοκτόνος που επιχειρεί να σπάσει τα ισόβια – Νέοι μάρτυρες υπεράσπισης οι γονείς του

HerNews ka

Απεργία 16/3: Πώς θα λειτουργήσουν σχολεία και μέσα μεταφοράς

Her News

Ξεκινούν σήμερα οι θερινές εκπτώσεις – Τι να προσέξετε

Her News