HerNews.gr
Ελλάδα

Λούτσα: Εξιχνιάστηκε η υπόθεση δολοφονίας των έξι αλλοδαπών

Στα ίχνη των δραστών του μακελειού της Λούτσας, όπου άγνωστοι δολοφόνησαν εν ψυχρώ 6 Τούρκους μέσα στο αυτοκίνητο τους, βρίσκεται η αστυνομία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, εξιχνιάστηκε η υπόθεση δολοφονίας των έξι Τούρκων στη Λούτσα. Το μεσημέρι της Τετάρτης 4 Οκτωβρίου θα γίνουν επίσημες ανακοινώσεις για την υπόθεση.

Υπενθυμίζεται ότι οι δράστες, που εκτιμάται ότι έχουν διαφύγει από την Ελλάδα, πυροβόλησαν πάνω από 60 φορές, χρησιμοποιώντας δύο πιστόλια και δύο αυτόματα όπλα.

Ένα από τα πιστόλια που χρησιμοποιήθηκε στην επίθεση, βρέθηκε σε απόσταση δύο περίπου χιλιομέτρων από το σημείο της δολοφονικής επίθεσης. Το συγκεκριμένο όπλο ήταν πιστόλι 9mm.

Στο όπλο δεν βρέθηκαν δακτυλικά αποτυπώματα ή άλλα στοιχεία DNA, αλλά η βαλλιστική εξέταση το ταυτοποιεί ως ένα από τα όπλα που χρησιμοποιήθηκαν από τους δράστες.

Η ΕΛ.ΑΣ συνέλαβε το πρόσωπο «κλειδί»

Η ΕΛ.ΑΣ. εντόπισε και συνέλαβε –για παράνομη οπλοκατοχή– τις τελευταίες ώρες πρόσωπο «κλειδί» για το μακελειό της Λούτσας που εικονίζεται και στην «επιδεικτική» φωτογραφία των θυμάτων που είχαν αναρτήσει τα μέλη της αντίπαλης συμμορίας.

Πρόκειται για Τούρκο ποινικό με το όνομα Ουμούτ που βρισκόταν διαρκώς στο πλευρό των έξι δολοφονηθέντων, τους είχε επισκεφθεί στο σπίτι της Λούτσας και φαίνεται να γνωρίζει λεπτομέρειες για τον τρόπο «παγίδευσης» τους αλλά και ποιοι υποκρύπτονται πίσω από την πρωτοφανή αιματηρή επίθεση πριν από 20 ημέρες στην Λούτσα.

Με την ΕΛΑΣ να γνωρίζει πλέον στοιχεία για τους φυσικούς κι ηθικούς αυτουργούς (ΣΣ όλοι τουρκικής καταγωγής) της εγκληματικής ενέργειας κι η μεθοδική έρευνα της Ασφάλειας Αττικής να είναι σε καλό σημείο.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Βασίλης Καρράς: Σε κλίμα οδύνης το ελληνικό πεντάγραμμο στην κηδεία του – ΦΩΤΟ

HerNews ka

Πολυτεχνείο: Απροσπέλαστο το κέντρο έως την Παρασκευή- Ποιοι δρόμοι κλείνουν

HerNews ka

Πιλότος Μπάμπης για τη δολοφονία της συζύγου του: «Δεν ήθελα να την βλάψω, την αγαπούσα»

Her News b