HerNews.gr
Ζώδια

3 Ζώδια που μπορούν να σας διαβάσουν σαν βιβλίο

Όλοι έχουμε αυτόν τον φίλο, αυτόν που πάντα ξέρει πότε κρατάμε ένα μυστικό.  Όταν μπορείς να διαβάζεις τους ανθρώπους σαν ένα βιβλίο, παίρνεις ακόμα και δονήσεις από άτομα που δεν σου αρέσουν. Ανατριχιάζετε όταν το αφεντικό σας αναφωνεί ότι κάνετε εξαιρετική δουλειά επειδή ξέρετε ότι μιλάει για εσάς πίσω από την πλάτη σας. Γιατί μερικοί από εμάς είναι τόσο προσηλωμένοι σε αυτές τις λεπτές αποχρώσεις, ενώ άλλοι αγνοούν ευχάριστα ακόμη και τα πιο προφανή vibes; Συνήθως, η αστρολογία μπορεί να έχει κάποια σχέση με αυτό. Αυτή είναι η επιλογή μας για τα τρία ζώδια που μπορούν πάντα να σας διαβάζουν σαν βιβλίο.

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

Είναι ανόητο παιχνίδι να προσπαθείς να κρύψεις οτιδήποτε από έναν Σκορπιό. Περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο ζώδιο, ο Σκορπιός μπορεί πάντα να καταλάβει πότε λέτε ψέματα ή κρατάτε κάτι σημαντικό από αυτόν. Όταν ένας Σκορπιός ρωτά: «Τι συνέβη;» ή “Πώς τα πάτε;” αναζητούν αποκαλύψεις ψυχής, όχι συνομιλίες σε επίπεδο επιφάνειας. Κυβερνάται από τον πλανήτη δράσης Άρη, ο Σκορπιός ανιχνεύει τα πάντα.

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

Για κάποιο λόγο οι Υδροχόοι έχουν τη φήμη ότι είναι «απόμακροι», αλλά αυτό το στερεότυπο δεν θα μπορούσε να απέχει περισσότερο από την αλήθεια. Ως ζώδιο του αέρα, ο στόχος της ζωής του Υδροχόου είναι να αμφισβητήσει και να διατηρήσει το κοινωνικό status quo, και για να το κάνει αυτό, πρέπει να γνωρίζει ανθρώπους ! Συχνά αποκαλούμε τον Υδροχόο τη σοφή γριά γιαγιά του ζωδιακού κύκλου, παρατηρώντας πάντα τη ζωή από το περιθώριο, αλλά κρατώντας λεπτομερείς σημειώσεις για τα πάντα στο μυαλό του. Ο Υδροχόος δεν θα μιλήσει αν δεν ζητήσετε τη γνώμη του απευθείας, αλλά όταν το κάνετε, θα συνειδητοποιήσετε ότι γνωρίζει ολόκληρη την ιστορία της ζωής σας, πιθανώς καλύτερα από ό,τι εσείς οι ίδιοι.

Δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

Αυτό μπορεί να σας εκπλήξει λόγω της φήμης τους ότι αποσπάται εύκολα η προσοχή τους, αλλά οι Δίδυμοι είναι πανέξυπνοι και ξέρουν πάντα τι ακριβώς συμβαίνει. Κυβερνούμενοι από τον επικοινωνιακό πλανήτη Ερμή, οι Δίδυμοι είναι φυσικοί δημοσιογράφοι και ερευνητές, πάντα πρόθυμοι να ακολουθήσουν μια προαίσθηση. Ωστόσο, σε αντίθεση με τον Σκορπιό και τον Υδροχόο, ο Δίδυμος δεν θα παρατηρήσει ούτε θα περιμένει την κατάλληλη στιγμή για να σας καλέσει. Το ευμετάβλητο ζώδιο του αέρα θα αντιμετωπίσει το πρόβλημα αμέσως και θα ανατινάξει τη θέση σας όταν προσπαθείτε απεγνωσμένα να το παίξετε ψύχραιμος.

Ποια είναι τα πιο επιτυχημένα ζώδια που επιδιώκουν την τελειότητα;

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Τα 5 ζώδια που θα κάνουν δύσκολη την συγκατοίκηση

Her News

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις απο 4 έως 10 Ιουλίου

Her News

Αστρολογία & Έρωτας: Τα ζώδια που ταιριάζουν απόλυτα για σχέση

Her News