HerNews.gr
DECORNEWS

Πώς να αποφύγετε τη συλλογή ρούχων σε μια καρέκλα – Οι επαγγελματίες διοργανωτές βασίζονται σε αυτό το απλό κόλπο

Το υπνοδωμάτιο είναι αναμφισβήτητα το πιο απαραίτητο δωμάτιο στο σπίτι σας. Είναι ο τόπος ανάπαυσής σας και ένα καταφύγιο για να αποδράσετε από τον υπόλοιπο κόσμο, και επομένως είναι ένας χώρος που αξίζει να δοθεί προτεραιότητα. 

Παρά τις καλύτερες προσπάθειές μας να το διατηρήσουμε χωρίς ακαταστασία και οργανωμένο, το ίδιο πρόβλημα φαίνεται να συμβαίνει κάθε εβδομάδα, και ακόμη και μερικά από τα πιο όμορφα σχεδιασμένα υπνοδωμάτια παλεύουν με αυτό το συγκεκριμένο πρόβλημα. Το όνομά του; Η “καρέκλα πλυντηρίου”. 

Με άλλα λόγια, καρέκλα πλυντηρίου λέμε την καρέκλα που όλοι μας πετάμε συνεχώς τα ρούχα μας με αποτέλεσμα να γίνουν μια τεράστια στοίβα.La persona tira ropa usada en la silla montón de ropa en la silla montón de ropa usada para donación y reciclaje concepto de minimalismo desorden y limpieza de armario | FotoΕίναι κάτι με το οποίο οι περισσότεροι παλεύουμε. Μπορεί να πιστεύατε ότι μια μικρή καρέκλα στην κρεβατοκάμαρα είναι μια έξυπνη σχεδιαστική επιλογή, αλλά στην πραγματικότητα, απλώς προσκαλούσατε ένα βουνό από ρούχα να συγκεντρωθούν στη γωνία του δωματίου σας. Ευτυχώς, για να βάλουμε ένα τέλος στην ταλαιπωρία και να σας βοηθήσουμε στο πώς να αποφύγετε την ακαταστασία στο σπίτι σας , έχουμε επαγγελματίες διοργανωτές σε ετοιμότητα για να σας βοηθήσουν να το ξεπεράσετε. 

 

Σύμφωνα με τους ειδικούς, η επίλυση του προβλήματος της καρέκλας πλυντηρίου έχει να κάνει με την πρόληψη. Το να έχεις μια καρέκλα για να πετάξεις ρούχα είναι το πιο εύκολο πράγμα στο τέλος μιας κουραστικής μέρας και για να το αποφύγεις πρέπει να έχεις μια εξίσου εύκολη εναλλακτική.  

Για να αποφύγετε τη συσσώρευση «μισο-βρόμικων» ρούχων, κάθε δωμάτιο θα πρέπει να έχει μια θέση για αυτά τα ρούχα.Γάντζοι Ρούχων - 100 Μεγάλες Ιδέες! 2023

 

Μπορείτε να πάρετε επιτοίχιους γάντζους και να τα τοποθετήσετε στο πίσω μέρος μιας πόρτας ντουλάπας, σε έναν τοίχο ή μέσα σε μια ντουλάπα και να τα ορίσετε μόνο για πράγματα όπως αυτό.

Εάν οι γάντζοι δεν λειτουργούν για εσάς, υπάρχει μια εναλλακτική λύση που είναι μια υπέροχη ιδέα για μικρή ντουλάπα και δεν απαιτεί επιπλέον χώρο. Η λύση σε αυτό το πρόβλημα είναι αρκετά απλή. Για αυτά τα «όχι και τόσο βρόμικα» ρούχα, δοκιμάστε ένα καλάθι απλύτων το οποίο θα κρατήσει τα ρούχα οργανωμένα σε ένα μέρος και κρυμμένα από τα μάτια. 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Φυτά Εσωτερικού Χώρου: Ποια είναι τα ιδανικά φυτά για το δωμάτιό σας;

Her News b

Tropicalcore: Η νέα τάση διακόσμησης που σας φέρνει λίγο πιο κοντά στις διακοπές!

HerNews ka

Τάσεις στα χαλιά: Σχέδια, χρώματα και υλικά που θα είναι hot την επόμενη χρονιά

HerNews ka