HerNews.gr
Beauty

Pumpkin Spice Makeup: Η πιο φθινοπωρινή τάση στο μακιγιάζ!

Pumpkin Spice Makeup:

Κάθε φθινόπωρο, ο κόσμος αγκαλιάζει τα ζεστά χρώματα του φύλλωμα, το άρωμα των καλοψημένων κολοκυθών και τον ζεστό καφέ. Μαζί με την εποχή, αλλάζει και ο τρόπος που βλέπουμε το μακιγιάζ. Και φέτος, η νέα φθινοπωρινή τάση μακιγιάζ είναι το “Pumpkin Spice.”

Αναγνωρίζοντας τη ζεστασιά και την χαρακτηριστική απόχρωση του κολοκύθιου, το Pumpkin Spice μακιγιάζ έχει γίνει η απόλυτη τάση για το φθινόπωρο. Εάν είστε λάτρης της εποχής αυτής, το Pumpkin Spice μακιγιάζ θα σας ενθουσιάσει.

Pumpkin Spice Makeup: Η πιο φθινοπωρινή τάση στο μακιγιάζ!

1. Η Απόχρωση του Κολοκύθιου

Το κυρίαρχο χρώμα του Pumpkin Spice μακιγιάζ είναι φυσικά το πορτοκαλί του κολοκυθιού. Αυτό μπορεί να εκφραστεί με διάφορους τρόπους, από τα μάτια έως τα χείλη και τα νύχια. Τα πορτοκαλί σκιές ματιών είναι η βασική πρωταγωνίστρια, δίνοντας μια ζεστή και φωτεινή πινελιά στο βλέμμα.

2. Τα Ζεστά Μπρονζέ

Τα μπρονζέ χρώματα στο Pumpkin Spice μακιγιάζ προσθέτουν απόλυτη ζεστασιά στο δέρμα. Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για να δώσετε φωτεινότητα στα ζυγωματικά και στο πρόσωπο γενικότερα.

3. Τα Ζεστά Χείλη

Για ένα πλήρες Pumpkin Spice look, επιλέξτε ένα κραγιόν σε αποχρώσεις του πορτοκαλί, του κεραμιδί ή του καρυκευμένου πορτοκαλί. Αυτό θα δώσει μια υπέροχη, ζεστή πινελιά στα χείλη σας.

4. Τα Ζεστά Νύχια

Το Pumpkin Spice μακιγιάζ δεν ολοκληρώνεται χωρίς τα νύχια. Επιλέξτε μια απόχρωση που θυμίζει το φθινοπωρινό φύλλωμα για να δώσετε στα νύχια σας μια φινετσάτη όψη.

5. Φυσικό Δέρμα

Για να ολοκληρώσετε το Pumpkin Spice μακιγιάζ, διατηρήστε το δέρμα σας φυσικό και φωτεινό. Ένα ανάλαφρο foundation και μια δόση highlighter θα αρκέσουν για να αναδείξουν την φυσική σας ομορφιά.

Αυτό το φθινόπωρο, αφεθείτε στη μαγεία του Pumpkin Spice μακιγιάζ και αναδείξτε τη θερμή και ζεστή πλευρά της εποχής. Είναι η ιδανική ευκαιρία να εκφράσετε την αγάπη

Pumpkin Spice Makeup:

Hailey Bieber: Tα μυστικά που αποκάλυψε η makeup artist της!

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Ακμή το καλοκαίρι: Tips για να την αποφύγεις

Her News

Μαύρισμα: Τεχνητό ή φυσικό;

Her News b

Nail me Up: Τα 5 πιο stylish χτενίσματα για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

HerNewskl