HerNews.gr
Σχέσεις

Τα σημάδια που μαρτυρούν ότι μια φιλία τελειώνει

Σε έναν ιδανικό κόσμο, οι φιλίες θα κρατούσαν μια ζωή. Αλλά στην πραγματικότητα, μια φιλία μπορεί να διαρκέσει λίγους μήνες. Μάθετε πώς να αναγνωρίζετε πότε ξεπερνάτε μια φιλία και τρόπους να αντιμετωπίσετε τη μετάβαση στην εποχή που δεν θα έχετε πλέον τον φίλο σας κοντά σας.

Όλες οι φιλίες κάποια στιγμή μπορεί να τελειώσουν

Όλοι έχουν τελειώσει τουλάχιστον μία φιλία στη ζωή τους. Όλες αυτές οι άβολες παύσεις, οι αποστάσεις κατά τη διάρκεια των συνομιλιών και ο παρατεταμένος χρόνος μεταξύ των παρεών είναι ένα φυσιολογικό μέρος της ενηλικίωσης. Μερικές φορές το τέλος μιας φιλίας συμβαίνει μόνο λόγω αλλαγών που κάνετε ή περιστάσεων που αλλάζουν στη ζωή σας ή στη ζωή του άλλου ατόμου, ανεξάρτητα από την ηλικία σας.

Δεν ξεπερνάμε κακόβουλα τις φιλίες. Μερικές φιλίες προορίζονται να διαρκέσουν μόνο για λίγο. Δεν μπορείτε πάντα να προβλέψετε πότε εσείς και ένας φίλος θα προχωρήσετε προς αντίθετες κατευθύνσεις, αλλά ορισμένοι συνηθισμένοι λόγοι μπορεί να είναι ο γάμος, η οικογένεια ή αλλαγές στον τρόπο ζωής σας.

Σημάδια ότι μια φιλία έχει τελειώσει

Το να εκνευρίζεσαι από τις ιδιορρυθμίες των ανθρώπων είναι κάτι φυσιολογικό, αλλά δεν είναι και τόσο φυσιολογικό όταν είναι μερικοί από τους καλύτερους σου φίλους. Εάν ο τρόπος που πειράζουν τα μαλλιά τους  ή χτυπούν το τιμόνι ενώ οδηγούν σε κάνει να θέλεις να φωνάξεις, τότε μπορεί να υπάρχει κάποια υποκείμενη απογοήτευση.

Αν μιλάμε για πραγματική φιλία, θα θέλεις να κάνεις σχέδια μαζί με τους φίλους σου. Αν όμως αλλάζει θέμα κάθε φορά που είναι να κανονίσετε κάτι ή βρίσκεις  μια δικαιολογία ότι δεν μπορείς, μάλλον αυτή η φιλία έχει τελειώσει για σένα.

Τέλος, αν κάθε φορά που συναντιέστε, το μόνο πράγμα για το οποίο συζητάτε οι δυο σας είναι τα πράγματα που κάνατε μαζί στο παρελθόν, τότε μπορεί να δυσκολεύεστε να συνδεθείτε ο ένας με τον άλλον στο παρόν. Το παρελθόν είναι το μόνο πράγμα που σας δεσμεύει, οπότε έλκεστε να το ξαναζείτε ξανά και ξανά με την ελπίδα ότι δεν θα χωρίσετε.

Αποτελεσματικές συμβουλές για να κάνετε φίλους στο διαδίκτυο

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Σχέσεις: Τα λάθη που κάνεις όταν καυγαδίζεις με τον σύντροφό σου

Her News

Μήπως ο σύντροφος σου δεν σε σέβεται; Αυτά είναι τα σημάδια

Her News b

Η σημασία που έχουν τα ταξίδια στην ενίσχυση του γάμου και της σχέσης

HerNews ka