HerNews.gr
Beauty

Η Πάμελα Άντερσον για την απόφαση να πάει χωρίς μακιγιάζ στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού – «Είναι ελευθερία»

Η Πάμελα Άντερσον κάθισε με τη Vogue France για να συζητήσει πώς η απαλλαγή από τα συμβατικά πρότυπα ομορφιάς ενίσχυσε την αυτοεκτίμησή της αφού έγινε πρωτοσέλιδο για την απόφασή της να σταματήσει να φοράει μακιγιάζ.

«Δεν ήρθα στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού σκεπτόμενη “Δεν πρόκειται να φορέσω καθόλου μακιγιάζ”, εξήγησε η Άντερσον ενώ ετοιμαζόταν για το fashion show της Vivienne Westwood την περασμένη εβδομάδα.

«Κάτι με έπιασε όταν ντυνόμουν με αυτά τα όμορφα ρούχα και σκέφτηκα, “Δεν θέλω να ανταγωνιστώ τα ρούχα”, συνέχισε. «Δεν προσπαθώ να είμαι το πιο όμορφο κορίτσι στο δωμάτιο».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vogue France (@voguefrance)

Αν και η Άντερσον δεν σχεδίαζε να πάει άβαφτη στις παραστάσεις, παραδέχτηκε ότι ήταν μια εμπειρία απελευθέρωσης.

«Νιώθω ότι είναι απλώς μια ελευθερία», πρόσθεσε. «Είναι σαν ανακούφιση».

Τώρα που δεν αφιερώνει ώρες στα μαλλιά ή στο μακιγιάζ της, η διαδικασία προετοιμασίας της ηθοποιού είναι σχετικά ανύπαρκτη.

«Είναι σχεδόν μεσημέρι και η παράσταση είναι στη μία», είπε, φορώντας ακόμα το μπουρνούζι της. «Άφησα τα μαλλιά μου να στεγνώσουν φυσικά και απλά έβαλα λίγη ενυδατική κρέμα».

«Κάπως πρέπει να αμφισβητείς την ομορφιά μερικές φορές», πρόσθεσε η Πάμελα Άντερσον. «Αν όλοι κυνηγάμε τη νεολαία ή όλοι κυνηγάμε την ιδέα μας για το τι είναι η ομορφιά στα περιοδικά μόδας, τότε όλοι θα είμαστε απογοητευμένοι ή ίσως λίγο λυπημένοι».

Ενώ η Άντερσον αμφισβητεί μερικές φορές αν «κάνει το σωστό» με το να είναι χωρίς μακιγιάζ, προσπαθεί να αποτελέσει πρότυπο για άλλες γυναίκες ώστε να αγκαλιάσουν τη φυσική τους ομορφιά σε οποιαδήποτε ηλικία.

«Νομίζω ότι είμαι πιο ευτυχισμένη που ήμουν ποτέ στο πετσί μου», είπε. «Είναι αυτό που είναι μέσα στα ρούχα που μετράει και νομίζω ότι η ομορφιά πηγάζει από μέσα».

«Και ξέρω ότι αυτό ακούγεται κλισέ, αλλά μου αρέσουν τα κλισέ», αστειεύτηκε το πρώην μοντέλο του Playboy. 

Όχι μόνο  έχει εγκαταλείψει την glam ομάδα της, αλλά εργάζεται και ως η δική της στυλίστρια.

Η Άντερσον αποκάλυψε τον Αύγουστο ότι σταμάτησε να νιώθει την ανάγκη να φοράει μακιγιάζ αφού πέθανε το 2019 από καρκίνο του μαστού η επί σειρά ετών makeup artist της, Alexis Vogel.

«Ήταν η καλύτερη. Και από τότε, απλά ένιωσα ότι χωρίς την Alexis, είναι απλώς καλύτερο για μένα να μην φοράω μακιγιάζ», είπε η Άντερσον στο Elle.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Kendall Jenner: Το beauty gadget που τονώνει την επιδερμίδα της!

HerNewskl

Smile lines: Πώς να βελτιώσεις τις ρυτίδες γύρω από το στόμα;

HerNewskl

Εβελίνα Νικόλιζα: Tόλμησε το πιο στυλάτο boho χτένισμα του καλοκαιριού

HerNewskl