HerNews.gr
Διεθνή

Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ για τη γήρανση και την εικόνα του σώματός του: «Είναι χάλια»

Ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ ήταν ειλικρινής για το πώς η αυτοεκτίμησή του έχει επηρεαστεί καθώς μεγαλώνει.

Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στο “The Howard Stern Show” την Τετάρτη, ο πρώην bodybuilder μίλησε για το πώς αγωνίστηκε να συμβιβαστεί με το σώμα του που αλλάζει αφού ήταν σε τόσο εξαιρετική φόρμα στα νιάτα του.

«Χαμογελάω γιατί κάθε μέρα κοιτάζομαι σε έναν καθρέφτη και λέω, «Ναι, είσαι χάλια», είπε ο επτά φορές νικητήςτου Mr. Olympia στον οικοδεσπότη Howard Stern.Μια νεότερη φωτογραφία του Arnold Schwarzenegger.

«Κοιτάζω αυτό το σώμα… κοιτάξτε αυτούς τους θωρακικούς μύες που ήταν σταθεροί και ζωηροί και πραγματικά δυνατοί. Τώρα απλώς κρέμονται εκεί. Δηλαδή, τι στο δι@@ο συμβαίνει εδώ;»

Ενώ ο 76χρονος Σβαρτσενέγκερ γνωρίζει ότι οι περισσότεροι άνθρωποι αντιμετωπίζουν την ίδια υπαρξιακή κρίση, υποστήριξε ότι δεν ξέρουν πώς είναι να πηγαίνεις από τον «Σούπερμαν» σε έναν μέσο άνθρωπο.

«Είναι ένα πράγμα να βλέπεις τον εαυτό σου να γερνάει και να γίνεσαι όλο και περισσότερο εκτός φόρμας, αλλά οι περισσότεροι άνθρωποι δεν ήταν ποτέ σε φόρμα. Τι σημαίνει, λοιπόν, να βγαίνεις εκτός φόρμας;» είπε στη συνέχεια.Μια νεότερη φωτογραφία του Arnold Schwarzenegger.

«Όταν σε επευφημούν για χρόνια ως αυτό το υπέρτατο σώμα, και έχεις τον ορισμό και βλέπεις τις φλέβες να κατεβαίνουν στους κοιλιακούς σου, και βλέπεις φλέβες πάνω από το στήθος σου και μετά… κυλάς το ρολόι 50 χρόνια και στέκεσαι εκεί και δεν το βλέπεις πια αυτό», συνέχισε ο Σβαρτσενέγκερ.

Αν και ο ηθοποιός του «Terminator» παραδέχτηκε ότι φαίνεται καλύτερος από την «πλειονότητα» των συνομήλικων του, δεν είναι ακόμα ικανοποιημένος.

«Ποτέ μα ποτέ δεν σκέφτηκα ότι όταν ήμουν 30 ετών ή 40 ετών ότι αυτό [θα] συνέβαινε», πρόσθεσε. «Απλά είναι χάλια».

Ο Σβαρτσενέγκερ λέει ότι όλα άλλαξαν γι ‘αυτόν αφού έκανε εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς στα 50 του.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Britney Spears: Η μητέρα της εργάζεται ως αναπληρώτρια δασκάλα καθώς αγωνίζεται να πληρώσει τους λογαριασμούς

HerNews ka

Τα φονικότερα σιδηροδρομικά δυστυχήματα των τελευταίων 25 ετών στην Ευρώπη

HerNews ka

Γαλλία: Σκάνδαλο υιοθετημένων «κλεμμένων παιδιών» – Συγκλονισμένη η κοινή γνώμη

Her News