HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Λάκης Γαβαλάς για Σοφία Χατζηπαντελή: «Την συμπονώ, στεναχωριέμαι που είναι έτσι»

Ο Λάκης Γαβαλάς έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» όπου μίλησε για το My Style Rocks, την Σοφία Χατζηπαντελή αλλά και την Κατερίνα Καραβάτου ως παρουσιάστρια.

«Προς το παρόν το My Style Rocks δεν είναι στις προτεραιότητές μου. Μου έχει ζητηθεί να κάνω πράγματα για την εκπομπή αλλά δεν δύναμαι. Όλοι μου λένε ότι λείπει η ατάκα μου από το παιχνίδι και κυρίως οι συμβουλές μου», δήλωσε αρχικά ο Λάκης Γαβαλάς.

Για το αν προτιμά την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ή την Κατερίνα Καραβάτου στο My Style Rocks δήλωσε: «Καμία από τις δύο, χωρίς να θέλω να θίξω κανέναν. Η Κατερίνα Καραβάτου δεν μπορώ να καταλάβω μερικές φορές γιατί ο στυλίστας της βάζει αυτά τα ρούχα. Για μένα δεν της πάει αυτό το κομμάτι».

Και πρόσθεσε: «Η μόδα θέλει και λίγο το πόδι έξω, λίγη γλυκιά χαζομαρούλα. Θέλει να μπορείς να διαχειριστείς την ίντριγκα. Αυτή είναι το καλό κορίτσι που, αν βγάλεις εκείνη τη στιγμή τον ήχο, είναι λες και λέει συνταγή για πολύ ωραία γεμιστά», συνεχίζει στο σχόλιό του ο Λάκης Γαβαλάς.

Τέλος για τη Σοφία Χατζηπαντελή σχολίασε ότι: «Εγώ δεν έχω εμμονές με κανέναν. Στην αρχή μου φάνηκε πολύ περίεργο το όλο attitude, τώρα την συμπονώ, στεναχωριέμαι που είναι έτσι. Πιέζεται, βάζει τα νύχια μπροστά, βάζει body language τρελό, μπερδεύει τις λέξεις. Αυτό είναι μία ατασθαλία για τη μόδα, μπορεί να κάνει ένα fashion editorial και να έχει fun».

«Το κακό είναι ότι οι παίκτριες δεν μπορούν να της πουν ότι είναι άχρηστη για αυτές. Αυτά που λέει δεν συνάδουν με την πραγματικότητα στη μόδα», καταλήγει ο Λάκης Γαβαλάς.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Μάγκυ Χαραλαμπίδου: «Είχα μια αρκετά μεγάλη δυσκολία τον τελευταίο καιρό»

HerNews ka

«Κοινωνία Ώρα Mega»: Ρίχνει αυλαία, παραδίδοντας τη σκυτάλη!

Her News b

Kατερίνα Λαζαρίδου: “Στην αρχή ήμουν αρνητική, δεν έβλεπα τον εαυτό μου καθόλου στην σκηνή του X Factor”

HerNewskl