HerNews.gr
Beauty

Το “Fire Chrome” είναι η νέα παραλλαγή στα κόκκινα νύχια

Ένα κλασικό κόκκινο μανικιούρ είναι ένα beauty look με το οποίο απλά δεν μπορείτε να κάνετε λάθος. Πηγαίνουν με οτιδήποτε και με τα πάντα και δουλεύουν για κάθε περίσταση. Αλλά ας είμαστε αληθινοί: Με όλες τις εκπληκτικές επιλογές για την τέχνη νυχιών που κυκλοφορούν αυτές τις μέρες, μερικές φορές απλά θέλετε να το αναβαθμίσετε. Εκεί μπαίνουν τα καρφιά του Fire Chrome.

Τα κόκκινα χρωμιωμένα νύχια της Selena Gomez

Η τάση

«Η τάση επικεντρώνεται πραγματικά στη λήψη αγαπημένων χρωμάτων και στη «χρωμίωση» τους. Το κόκκινο chrome είναι σαν πυροσβεστική μηχανή, καραμέλα μήλο και κόκκινο σατέν όλα σε ένα. Το Chrome είναι μια εμφάνιση που τείνει σε κύκλους και σήμερα περνάμε μια στιγμή chrome. Είναι trend γιατί είναι όμορφο και εξαιρετικά λαμπερό.

Ένας άλλος λόγος για τον οποίο τα fire chrome νύχια είναι παντού, είναι χάρη σε δύο διασημότητες που σίγουρα ξέρουν πώς να πυροδοτούν τις τάσεις ομορφιάς: τη Selena Gomez και τη Megan Fox , που έχουν φορέσει και οι δύο πρόσφατα ερμηνείες του metallic mani. 

Για να μην αναφέρουμε ότι είναι η ιδανική επιλογή για να αλλάξετε τις εποχές. Το κόκκινο είναι το τέλειο χρώμα μετάβασης από το καλοκαίρι στο φθινόπωρο και τις τάσεις κάθε χρόνο αυτή την εποχή. Η προσθήκη ενός εφέ chrome όπως αυτό το μανικιούρ δίνει μια εξαιρετικά λαμπερή, μεταλλική εμφάνιση.

Ακριβώς όπως ένα κλασικό κόκκινο mani, έχει να κάνει με το να βρείτε το κατάλληλο κόκκινο που ταιριάζει στον τόνο του δέρματός σας.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Hailey Bieber: Πώς θα πετύχετε το τέλειο ban με ένα και μόνο πρόϊον;

HerNewskl

Selena Gomez: Αποκάλυψε την πρωινή ρουτίνα περιποίησης της!

HerNewskl

Hair hangover: Πώς να το αντιμετωπίσεις άμεσα;

HerNewskl