HerNews.gr
Beauty

Το “Vintage Brunette” είναι η ζεστή απόχρωση που πρέπει να δοκιμάσετε αυτό το φθινόπωρο

Όταν ψάχνετε για έμπνευση για τα μαλλιά, δεν παραλείπετε να κοιτάξετε στο παρελθόν. Αυτό εξηγεί γιατί οι κλασικές εμφανίσεις επιστρέφουν ξανά και ξανά, από το χτένισμα της Audrey Hepburn μέχρι τα updo της Sophia Lauren. Κάπως έτσι, αυτά τα στυλ φαίνονται πάντα φρέσκα, ανεξάρτητα από το πόσες δεκαετίες πριν πρωτοεμφανίστηκαν. 

Η πιο πρόσφατη αναδρομή στα μαλλιά είναι το vintage brunette. Αναρωτιέστε τι ακριβώς σημαίνει αυτό; To vintage brunette είναι μια εξαιρετικά φυσική απόχρωση του καφέ. Έχει σχεδόν ματ εμφάνιση. Πολλούς ψυχρούς υποτόνους αλλά λιγότερους μπλε και περισσότερους κίτρινους και πράσινους. Υπάρχει σχεδόν μια ατμόσφαιρα της δεκαετίας του ’50.

Γυναίκα με κίτρινο φανελάκι και μαλλιά "vintage μελαχρινή".

Η τάση

Αυτή η συγκεκριμένη απόχρωση είναι μοντέρνα επειδή είναι το αντίθετο από τις ζεστές βουτυρένιες ξανθές και χάλκινες υψηλής συντήρησης που έχουμε δει. Είναι ένας διασκεδαστικός διακόπτης που έχει μια φυσική ατμόσφαιρα, αλλά εξακολουθεί να παρέχει μια δραματική αλλαγή.

Ένας άλλος λόγος για τη δημοτικότητα της απόχρωσης είναι ότι αυτός ο τόνος μπορεί να ταιριάξει σε οποιονδήποτε. Είναι λιγότερο για τον τόνο του δέρματος και περισσότερο για το προσωπικό στυλ. Αυτός ο τόνος είναι σίγουρα πιο εύκολος για τους ανθρώπους που έχουν ήδη καστανά μαλλιά στην αρχή.

Γυναίκα με κοντά μαλλιά «vintage brunette».

Για να διατηρήσετε το vintage brunette σας, χρησιμοποιήστε πάντα ένα ασφαλές χρώμα σαμπουάν και μαλακτικό.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Beyoncé: Αυτό είναι το αγαπημένο της setting spray

HerNewskl

Τα απόλυτα 90’s αξεσουάρ που θα απογειώσουν το στυλ σου

HerNews ka

Naomi Watts: Υιοθέτησε το πιο chic bob hair

HerNewskl