HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Ανδρέας Γεωργίου: «Να στεναχωρηθώ μην με πούνε π@@@η; Θεωρώ ότι ο κόσμος έχει ξυπνήσει»

Ο Ανδρέας Γεωργίου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» και στον Γρηγόρη Μπάκα, καθώς τον συνάντησαν στο Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος την ώρα που πήγαινε στις Κάννες.

Ο ηθοποιός και σεναριογράφος μίλησε και για τις τραγικές ομοφοβικές δηλώσεις που έκανε ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος, για τον Στέφανο Κασσελάκη.

«Μόνο που τα συζητάμε τι να πω. Αν είναι δυνατόν έχουμε 2023. Τι να πω για τα ομοφοβικά σχόλια; Τι να στεναχωρηθώ μην με πούνε π@@@η; Είμαστε άνθρωποι έξυπνοι, πιστεύω ότι ο κόσμος πλέον έχει ξυπνήσει. Δεν θέλω καν να το συζητήσω, δεν είμαστε πίσω και για αυτό τον λόγο όταν βλέπουμε τέτοια ο κόσμος αντιδράει», δήλωσε ο Ανδρέας Γεωργίου. 

Αναφορικά με τις σειρές που προβάλλονται φέτος υπογράμμισε ότι: «Φέτος έχει πάρα πολλά σειρές, ο κόσμος έχει την ευκαιρία να επιλέξει τι θέλει να δει, είναι ωραίο αυτό που συμβαίνει. Είναι η δουλειά μας και πρέπει να είμαστε όσο πιο καλοί γίνεται για να επιβιώσουμε. Δεν ξέρω αν υπάρχει χώρος για όλους, αλλά το ωραίο θα ήταν να μοιραστεί η πίτα και να τρέξουν όλες οι σειρές».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Δημήτρης Αρβανίτης: “Έπεσα έξω με την Ιωάννα Μαλέσκου. Έχασε τη φρεσκάδα της”

Her News

Χρήστος Δάντης: «Η σχέση μου με την Ασημίνα έχει περάσει από εντάσεις»

HerNews ka

Στέφανος Κορκολής: “Πρώτη φορά, μιλάω γι’ αυτό, ο πατέρας μου «έφυγε» από λάθος διάγνωση”

Her News b