HerNews.gr
Μόδα

Hailey Bieber: Φόρεσε το halloween outfit που μας θύμισε την Rachel από «Τα Φιλαράκια»

Hailey Bieber

Το Halloween προσφέρει πάντα μια ευκαιρία για δημιουργικότητα, και πολλοί διάσημοι αγκαλιάζουν αυτήν την ευκαιρία για να προβάλλουν εκπληκτικά κοστούμια.

Φέτος, η Hailey Bieber έκανε μια επιλογή που έχει τόσο νοσταλγία όσο και χαρακτήρα, αντλώντας έμπνευση από τη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά “Τα Φιλαράκια”.

Είναι ενδιαφέρον να βλέπεις μια μόδα από τη δεκαετία του ’90 να επιστρέφει με τέτοιο τρόπο, ειδικά από κάποια που είναι γνωστή για τις εντυπωσιακές της εμφανίσεις. Η εμφάνιση της Rachel Green, μιας από τις πιο αγαπημένες χαρακτήρες της σειράς, είναι σίγουρα ένα iconic look που πολλοί θα αναγνωρίσουν αμέσως.

Η Hailey Bieber, προσθέτοντας το δικό της twist, κατάφερε να ενσωματώσει την εμφάνιση αυτή με ακρίβεια, από τον μακρυμάνικο ζιβάγκο και την καρό φούστα μέχρι τα 90s μαλλιά. Η προσθήκη της λευκής κούπας καφέ είναι ένα χαριτωμένο και ευφάνταστο διακριτικό στοιχείο που τονίζει την ουσία του ρόλου της Rachel στο Central Perk.

Hailey Bieber: Φόρεσε το halloween outfit που μας θύμισε την Rachel από «Τα Φιλαράκια»

Η επιλογή της να πάρει έμπνευση από μια τόσο αγαπημένη σειρά δείχνει ότι το Halloween δεν είναι μόνο για τρόμο ή για σέξι εμφανίσεις. Μερικές φορές, είναι απλώς μια ευκαιρία να τιμήσουμε και να επαναφέρουμε κάτι αγαπημένο από το παρελθόν.

Hailey Bieber

Hailey Bieber: Tα μυστικά που αποκάλυψε η makeup artist της!

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Φαίη Σκορδά: Φόρεσε το πιο chic φόρεμα για όσες είναι καλεσμένες σε γάμο

HerNewskl

Πως να φορέσετε τις λευκές μπότες αυτόν τον χειμώνα;

HerNews ka

Fashion Awards 2022: Δείτε όλες τις υποψηφιότητες!

HerNewskl