HerNews.gr
Μόδα

Πως να φορέσετε τις λευκές μπότες αυτόν τον χειμώνα;

Λευκές μπότες, η σταρ τάση του χειμώνα 2023. Αν είναι πιστευτές οι εμφανίσεις που εμφανίστηκαν πρόσφατα από τις επιδείξεις μόδας, αυτά τα αμφιλεγόμενα και “δύσκολα” παπούτσια είναι στα πρόθυρα να ανακτήσουν όλα τα φώτα.

Πώς να φορέσετε τις λευκές μπότες αυτόν τον χειμώνα;

Υπάρχουν πολλά παπούτσια που μπορείς να φορέσεις το πρωί χωρίς να κάνεις πολλές ερωτήσεις… Αυτό δεν συμβαίνει με τις λευκές μπότες που απαιτούν ιδιαίτερη προσοχή στην εμφάνιση. Είτε επιλέξετε ένα μοντέλο μέχρι το γόνατο με πινελιές Y2K, μποτάκια με γραφικές ή arty γραμμές ή ακόμα και παραλλαγές κοσμημάτων… Υπάρχουν πολλές δυνατότητες να κάνετε (επιτέλους) την τάση δική σας. Μελαχρινή Buonomano

Μινιμαλιστικά λευκά μποτάκια

 Με καθαρές γραμμές, με ρετρό αισθητική. Ή πώς να υιοθετήσετε την τάση με πιο σοφό και πιο ευέλικτο τρόπο. Το λευκό μποτάκι είναι διακοσμημένο με γραφικά ανάγλυφα, σαν τετράγωνη ή στρογγυλεμένη μύτη.

Λευκές μπότες μέχρι το γόνατο

Φορεμένα με φόρεμα, φούστα ή πάνω από τζιν, παραμένουν μια από τις σίγουρες αξίες του φθινοπώρου. Ιδιαίτερη αναφορά στα μοντέλα με 00’s αισθητική, όπως το Balenciaga που φοράει η Eugénie Trochu ή το Manu Atelier , τα οποία είναι διακοσμημένα με μια απαλά μινιμαλιστική χρυσή αγκράφα.

Slouchy λευκές μπότεςBottes blanches  comment les porter sans faute de goût

Άψογες, ψηλές μέχρι το γόνατο και με πλισέ λεπτομέρειες, οι slouchy μπότες είναι η ιδανική επιλογή μόδας όταν θέλετε να φορέσετε μια midi φούστα. Όπως η Maya Soul Paustian ή η Poppy Delevingne , επιλέγουμε ένα διαχρονικό μονόχρωμο σύνολο, το οποίο ενισχύουμε με ένα ζευγάρι λευκές μπότες που παίζουν με τις αντιθέσεις.

Μποτάκια λευκά με κοσμήματαΣοφία Αυγοτάραχο

Είναι ιδανικά για την αναβάθμιση μιας καθημερινής εμφάνισης καθώς και για το ντύσιμο μιας βραδινής εμφάνισης. 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Selena Gomez: Το glam φόρεμα αξίας 2.000€ που φόρεσε στην πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ της

HerNewskl

Total white: Styling tips για ένα άψογο look

Her News

Τα μακριά σκουλαρίκια είναι η νέα τάση στα κοσμήματα

Her News