HerNews.gr
Διεθνή

Tupac Shakur: Ο κατηγορούμενος στην υπόθεση δολοφονίας του εκπροσωπείται από γνωστό δικηγόρο του Λας Βέγκας

Ο αρχηγός συμμοριών του δρόμου της Νότιας Καλιφόρνια που κατηγορήθηκε για τον θανατηφόρο πυροβολισμό του Tupac Shakur το 1996 στο Λας Βέγκας θα εμφανιστεί στο δικαστήριο την Πέμπτη 19/10 με έναν δικηγόρο από μια από τις πιο γνωστές πολιτικές οικογένειες της πόλης, που έχει εκπροσωπήσει μαφιόζους, αθλητές και άλλους διάσημους πελάτες.

Ο δικηγόρος Ross Goodman είπε στο Associated Press την Τετάρτη ότι θα εμφανιστεί στην υπεράσπιση του Duane “Keffe D” Davis ενάντια στις κατηγορίες ότι ο Davis οργάνωσε τη δολοφονία του Tupac.Ο Duane "Keffe D" Davis, 60 ετών, συνελήφθη στις 29 Σεπτεμβρίου με την κατηγορία ότι ενορχήστρωσε τη δολοφονία του τραγουδιστή της ραπ μουσικής Tupac Shakur.

Ο Davis, 60 ετών, με καταγωγή από το Κόμπτον της Καλιφόρνια, συνελήφθη στις 29 Σεπτεμβρίου έξω από το σπίτι του.

Είπε σε έναν αστυνομικό που φορούσε  κάμερα σώματος  ότι μετακόμισε εκεί τον Ιανουάριο επειδή η σύζυγός του συμμετείχε στο άνοιγμα παντοπωλείων στη Νεβάδα.Η αστυνομία υποπτεύεται ότι ο Tupac είχε τσακωθεί με τον ανιψιό του Ντέιβις, Ορλάντο Άντερσον, νωρίτερα το βράδυ του πυροβολισμού.

Ο Edi Faal ο επί χρόνια προσωπικός δικηγόρος του Davis στο Λος Άντζελες, είπε στο AP μετά την πρώτη εμφάνιση του κατηγορουμένου στο δικαστήριο στις 4 Οκτωβρίου ότι βοηθούσε τον Davis να βρει δικηγόρο υπεράσπισης.

Να σημειωθεί ότι ο Davis είναι ο μόνος ζωντανός μεταξύ των τεσσάρων ανδρών που βρίσκονταν στο αυτοκίνητο από το οποίο έπεσαν πυροβολισμοί στον Tupac και στον μεγιστάνα της ραπ μουσικής  Marion “Suge” Knight.

Ο Shakur πέθανε μια εβδομάδα αργότερα σε ηλικία 25 ετών. Ο Knight τραυματίστηκε αλλά επέζησε. Τώρα 58 ετών, εκτίει  ποινή φυλάκισης 28 ετών  για τον θάνατο ενός επιχειρηματία του Compton τον Ιανουάριο του 2015.

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Kim Kardashian: Αποκάλυψε τη μεγάλη λίστα με τα χαρακτηριστικά που ψάχνει σε έναν άντρα

HerNews ka

Τουρκία: Πάνω από 11.000 νεκροί – 495 ευρώ σε κάθε οικογένεια δίνει ο Ερντογάν

HerNews ka

Έρευνα του ΜΙΤ: Πώς τα social media διαδίδουν fake news

Her News