HerNews.gr
Beauty

Adele: Υιοθέτησε το πιο κόμψο French manicure για τον χειμώνα

Adele

Η Adele είναι γνωστή για τη μοναδική της φωνή, αλλά και για τα ξεχωριστά beauty looks της. Καταφέρνει πάντα να εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις της, καθώς προτιμά glam και κομψά στυλ, που της ταιριάζουν απόλυτα.

Στα σταθερά χαρακτηριστικά των beauty looks της περιλαμβάνεται το έντονο winged liner που τονίζει τα μάτια της, δίνοντας τους ένα μυστηριώδες και βαθύ βλέμμα.

Adele: Υιοθέτησε το πιο κόμψο French manicure για τον χειμώνα

Επίσης, η Adele συχνά επιλέγει περίτεχνα updos που κολακεύουν τα χαρακτηριστικά της και την κάνουν να δείχνει ακόμη πιο εκλεπτυσμένη. Όσον αφορά τα νύχια της, η τραγουδίστρια παραμένει πιστή στα μακριά νύχια με almond shape, ενώς στυλ που προσθέτει μια δόση θηλυκότητας και κομψότητας στην εμφάνισή της.

Πίσω από τα εντυπωσιακά make up looks της Adele βρίσκεται ο Anthony H. Nguyen. Ο ντελικάτος και πάντα τέλειος συνδυασμός χρωμάτων και τεχνικών που χρησιμοποιεί ο Nguyen, καθιστά την Adele μία από τις πιο φωτεινές παρουσίες σε κάθε της εμφάνιση.

Ο Sami Knight, από την άλλη πλευρά, είναι εκείνος που δημιουργεί τα υπέροχα hair looks της, προσθέτοντας έτσι την τελευταία πινελιά στην ακτινοβολία της. Την beauty ομάδα της συμπληρώνει η εξαιρετική nail artist Zola Ganzorigt, που είναι γνωστή για το ταλέντο της στο να δημιουργεί μοναδικά designs για celebrities.

Adele

Adele: Σταμάτησε να πίνει πριν από 3 μήνες – «Ήμουν οριακά αλκοολική στα 20 μου»

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Έλαιο καρύδας: Το μυστικό για την επανόρθωση της τρίχας σας μετά τις διακοπές

HerNewskl

Αλλαγή σοκ για την Πάολα: Δείτε φωτογραφίες από το νέο της look

HerNews ka

Ιωάννα Τούνη: Πώς θα αντιγράψεις το βραδινό μακιγιάζ της;

HerNewskl