HerNews.gr
Διεθνή

Will Smith: Αιφνιδιάζει την την Jada Pinkett Smith στη σκηνή & αποκαλεί την «ταραχώδη» σχέση τους «βίαιη και όμορφη»

Ο Will Smith αιφνιδίασε την εν διαστάσει σύζυγό του Jada Pinkett Smith στη σκηνή στη Βαλτιμόρη το βράδυ της Τετάρτης για να της δηλώσει την αγάπη του.

«Ήθελα πραγματικά να βγω και να είμαι εδώ και να το κρατήσω για σένα όπως το κράτησες εσύ για μένα», της είπε ο Will Smith κατά την εμφάνισή του στην Ελεύθερη Βιβλιοθήκη Enoch Pratt.

«Είχαμε μια πολύ, πολύ μεγάλη και ταραχώδη σχέση. Το λέμε βάρβαρο. Ήταν βάναυσο και όμορφο ταυτόχρονα», είπε, σύμφωνα με την  Baltimore Sun.Ο Will Smith και η Jada Pinkett Smith μιλούν στη σκηνή στη Βαλτιμόρη.

Έκπληκτη, η Jada – η οποία ήταν στη Σχολή Τεχνών της Βαλτιμόρης για την προώθηση των απομνημονευμάτων της “Worthy” – δεν μπορούσε παρά να δείξει συγκίνηση καθώς κάλυπτε το στόμα της με το ένα χέρι ενώ ο εν διαστάσει σύζυγός της έκανε τις δηλώσεις.

«Καθώς βρίσκομαι εδώ μπροστά σας σήμερα, είμαι πιο ευτυχισμένος από ό,τι ήμουν ποτέ σε ολόκληρη τη ζωή μου», μοιράστηκε. «Έχω πετύχει ό,τι επιθυμώ σε όλη μου τη ζωή».

«Δεν υπάρχει τίποτα που να επιθυμώ σε αυτόν τον κόσμο – όλα τα βραβεία, όλα τα χρήματα, η οικογένεια – όλα όσα έχω ονειρευτεί ποτέ», πρόσθεσε.

Ο Will Smith ποζάρει για μια φωτογραφία με τη σύζυγό του Jada Pinkett Smith, τον γιο Jaden, 25, την κόρη Willow, 22, και τον γιο του Will, Trey, 30.

Ο ηθοποιός ευχαρίστησε την Jada για τη στήριξη της καριέρας και της οικογένειάς του, λέγοντας ότι τα όνειρά του «χτίστηκαν σε μεγάλο βαθμό στη βάση των θυσιών της Jada».

Ευχαρίστησε επίσης τη μητέρα των δύο παιδιών του που μεγάλωσε τη Γουίλοου και τον Τζέιντεν, καθώς και τον θετό της γιο, τον Τρέι.

«Μπορείς να εμφανιστείς και να αγαπήσεις κάποιον για το υπόλοιπο της ζωής σου, ακόμα κι όταν δεν συμφωνείς μαζί του;» είπε ο Will. «Η Jada είναι η καλύτερη φίλη που είχα ποτέ σε αυτόν τον πλανήτη και θα εμφανιστώ για εκείνη και θα την υποστηρίζω για το υπόλοιπο της ζωής μου».

Στη συνέχεια, η Jada αποκάλεσε τον Will «μωρό» καθώς τελείωνε την ομιλία του.

Η Jada Pinkett Smith χαμογελά στη δωρεάν βιβλιοθήκη Enoch Pratt.

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Καμίλα: Επιλέγει τον αγαπημένο σχεδιαστή της πριγκίπισσας Νταϊάνα για το φόρεμα της στέψης

HerNews ka

Βρέθηκε ο μεγαλύτερος δεινόσαυρος στην Ευρώπη

Her News

Σοκάρει η Μπέβερλι Τζόνσον: Έκανε δίαιτα με κοκαΐνη για να καταφέρει να αδυνατίσει

HerNews ka