HerNews.gr
Health

Χρειάζεστε πραγματικά μια ηλεκτρική οδοντόβουρτσα;

Οι ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες ήταν κάποτε ένα είδος “ανωμαλίας”, αλλά τώρα, είναι περίεργο να επισκέπτεσαι το σπίτι κάποιου και να διαπιστώνεις ότι στην πραγματικότητα χρησιμοποιεί χειροκίνητη οδοντόβουρτσα.

Σήμερα οι ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες είναι γεμάτες με χαρακτηριστικά και δυνατότητες που ξεπερνούν τη «δόνηση» των τριχών. Μπορείτε να βρείτε ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες που είναι μαλακές στα ούλα, οδοντόβουρτσες που έχουν ενσωματωμένα φώτα λεύκανσης LED και πολλά άλλα.

Οφέλη από τις ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες

Το κλειδί για την καλή στοματική υγεία είναι η πρόληψη. Το πιο ακριβό μέρος της οδοντιατρικής φροντίδας είναι η θεραπεία μιας επίκτητης ασθένειας και η τήρηση ενός τακτικού προγράμματος βουρτσίσματος και χρήσης οδοντικού νήματος και η τακτική εξέταση στον οδοντίατρο θα μειώσει σημαντικά τις πιθανότητές σας να συμβεί κάτι σοβαρό.

Οι οδοντίατροι συμφωνούν ότι  συνολικά, οι ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες είναι ανώτερες  από τις χειροκίνητες. Επειδή οι ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες έχουν μια περιστροφή, ουσιαστικά πιέζουν την οδοντόκρεμα σε πιο δύσκολα προσβάσιμα σημεία, όπου ξεκινούν οι κοιλότητες. Η χρήση ηλεκτρικής οδοντόβουρτσας μπορεί να είναι πολύ πιο ομαλή στα ούλα, προκαλώντας λιγότερη διάβρωση στα δόντια σας.

 

Προκαλεί επίσης λιγότερο τραύμα στα δόντια ή στα ούλα σας, με την αύξηση της δράσης της οδοντόκρεμάς σας μεταξύ κάθε δοντιού και στρογγυλής γραμμής ούλων.

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Κατερίνα Βεργέτη: Η οδοντίατρος των celebrities που δημιουργεί τα ωραιότερα χαμόγελα

Her News

Τα οφέλη για την υγεία από τις φακές

Her News

Σωματικά συμπτώματα του άγχους

Her News