HerNews.gr
Σεξουαλική ζωή

Crème Brûlée: H στάση που υπόσχεται αξέχαστο πρωινό σεξ

Αυτό σημαίνει ότι τα πρωινά, οι ορμόνες που επηρεάζουν τη σεξουαλική μας επιθυμία είναι στα ύψη. Όχι μόνο η λίμπιντο αυξάνεται, αλλά και η φυσική λειτουργία του σώματος είναι σε καλύτερη κατάσταση για σεξουαλική δραστηριότητα.

Crème Brûlée: H στάση που υπόσχεται αξέχαστο πρωινό σεξ

Το αίσθημα της φρεσκάδας και η ανανέωση της νέας ημέρας μπορούν να προσθέσουν μια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα στη στιγμή. Το πρωινό σεξ μπορεί να σας βοηθήσει να ξεκινήσετε την ημέρα με περισσότερη ενέργεια και θετική διάθεση. Είναι ένας άμεσος τρόπος να ενισχύσετε τη σύνδεσή σας με τον σύντροφό σας και να αφιερώσετε χρόνο στην φροντίδα της σχέσης σας, προτού ξεκινήσετε τις υποχρεώσεις της ημέρας.

Επιπλέον, το σεξ το πρωί μπορεί να είναι και πρακτικότερο. Χωρίς τον κόπο και την κούραση της ημέρας, είστε πιο ξεκούραστοι και διαθέσιμοι για ουσιαστική σωματική επαφή. Είναι ένας τρόπος να δείξετε εκτίμηση και να επενδύσετε στον σύντροφό σας, ενισχύοντας την εγγύτητα και την εμπιστοσύνη.

Η τεστοστερόνη είναι βασική ορμόνη για την ανδρική σεξουαλική λειτουργία και φυσιολογία. Πέρα από την ενίσχυση της σεξουαλικής επιθυμίας, η τεστοστερόνη επηρεάζει επίσης την ικανότητα του ανδρός να επιτυγχάνει και να διατηρεί μια στύση.

Τα πρωινά, όπου τα επίπεδα τεστοστερόνης είναι στα ύψη, οι άνδρες μπορούν να βιώνουν πιο ισχυρές και μακράς διαρκείας στύσεις. Αυτό μπορεί να συμβάλει σε μια πιο ικανοποιητική σεξουαλική εμπειρία για και τους δύο συντρόφους.

Crème Brûlée: H στάση που υπόσχεται αξέχαστο πρωινό σεξ

Η στάση “Crème Brûlée” είναι ιδανική για ζευγάρια που αναζητούν ένα πιο ρομαντικό και έντονο ξεκίνημα της ημέρας. Εκτός από την δυνατότητα για βαθιά διείσδυση, η συγκεκριμένη στάση προσφέρει την οικειότητα των αγκαλιών και την κοντινή επαφή των σωμάτων, κάτι που ενισχύει την συναισθηματική επαφή μεταξύ των συντρόφων.

Επιπλέον, ο έλεγχος της έντασης και του ρυθμού που προσφέρει η στάση, επιτρέπει στο ζευγάρι να προσαρμόσει την εμπειρία ανάλογα με τις προτιμήσεις τους, δίνοντας τη δυνατότητα για μια ακόμη πιο ικανοποιητική σεξουαλική επαφή.

Ο ερεθισμός της κλειτορίδας, είτε από τον ίδιο τον άνδρα είτε από τη γυναίκα, προσφέρει ακόμη μεγαλύτερη απόλαυση και πιθανότητα για οργασμό. Είναι μια δυνατότητα που δίνει την ευκαιρία στη γυναίκα να έχει περισσότερο έλεγχο επάνω στην απόλαυσή της και να ενισχύει την αλληλεπίδραση μεταξύ των συντρόφων.

Σημάδια ότι σε θέλει μόνο για σεξ

 

Νεότερα Άρθρα

Σεξ: Ποια ζευγάρια ζωδίων βάζουν “φωτιά” στο κρεβάτι;

Her News b

Sexting: Απλές συμβουλές για να το πάτε σε άλλο… επίπεδο!

Her News

Σεξ: Οργασμός κατα την διάρκεια του ύπνου

Her News b