HerNews.gr
Σεξουαλική ζωή

Σημάδια ότι σε θέλει μόνο για σεξ

Αν αναρωτιέστε αν ένας άντρας θέλει ή όχι μια σχέση ή απλά θέλει σεξ, δεν είστε οι μόνες. Είναι ιδιαίτερα δύσκολο στην αρχή, καθώς τώρα γνωρίζετε ο ένας τον άλλον. Υπάρχουν πολλά διαφορετικά πιθανά σημάδια ότι το μόνο που θέλει είναι το σεξ, τα οποία θα μάθετε παρακάτω.

Ψάξτε για περισσότερα από ένα σημάδια

Αν ψάχνετε για μια σχέση και όχι απλώς για σεξ, είναι σημαντικό να προσέχετε πολλά σημάδια. Δεν υπάρχει κανένα οριστικό σημάδι ότι ένας άντρας θέλει μόνο σεξ. Είναι συνήθως ένα μοτίβο συμπεριφοράς, που αποτελείται από πολλά σημάδια.

Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να δώσετε προσοχή στα πρότυπα συμπεριφοράς που εμφανίζονται με την πάροδο του χρόνου, όχι μόνο σε αυτά που βλέπετε κάθε τόσο. Εάν βλέπετε πολλά σταθερά σημάδια ότι θέλει μόνο να περάσει καλά, ψάξτε αλλού αν θέλετε μια σχέση.

Θέλει να σε συναντήσει μόνο για σεξ

Θέλει να συναντιόμαστε μόνο όταν ξέρει ότι το sex  είναι μια πιθανή πιθανότητα. Εάν ο τύπος με τον οποίο κοιμάστε είναι έτοιμος να σας συναντήσει αργά το βράδυ σε ένα μπαρ, αλλά δεν θέλει να συναντηθείτε για brunch ή για μια ταινία κατά τη διάρκεια της ημέρας, είναι πολύ πιθανό να θέλει μόνο sex.

Συνομιλία σε επιφανειακό επίπεδο

Όταν σε ενδιαφέρει να αναπτύξεις μια σχέση με έναν άντρα, εργάζεσαι για να τον γνωρίσεις σε ένα επίπεδο που είναι πέρα ​​από αυτό που παίρνεις από το sex. Αν συνεχίσει τη συζήτηση και μιλάει για το σεξ ή σε επιφανειακό επίπεδο, ρωτώντας για τη μέρα σας αλλά δεν ενδιαφέρεται να γνωρίσει το παρελθόν σας, ρωτώντας για τα σχέδιά σας για το Σαββατοκύριακο αλλά ποτέ δεν ρωτά τι θέλετε για το μέλλον σας  είναι πιθανό να μην θέλει σχέση.

Κυρίως έχετε σεξουαλικές συνομιλίες

Ένα σημάδι ότι θέλει να κοιμάται μόνο μαζί σας είναι η συνεχής επιστροφή στη σεξουαλική συνομιλία (όπως το sexting), παρά τις προσπάθειές σας να κατευθύνετε τη συζήτηση σε άλλη κατεύθυνση. Εάν κάθε φορά που μιλάτε, ο τύπος που βλέπετε το πηγαίνει στο σεξουαλικό, πιθανότατα θέλει μόνο ένα πράγμα από εσάς.

Σε αυτές τις χώρες οι γυναίκες χαίρονται περισσότερο το σεξ

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Σεξ: Τι να κάνεις όταν είναι απίστευτα… κακό!

Her News

Πως θα «ζεστάνετε» τη σεξουαλική σας ζωή τους χειμερινούς μήνες

HerNews ka

Sex Tricks: Το TikTok μας έδειξε τον τρόπο να αναζωογονήσουμε τη σχέση μας!

HerNewskl