HerNews.gr
Beauty

Box of Chocolates nails: Η πιο φθινοπωρινή τάση στο μανικιούρ

Box of Chocolates

Όταν σκεφτόμαστε τα σοκολατένια νύχια, η φράση “Box of Chocolates nails” καταλαμβάνει μια ειδική θέση στην καρδιά μας. Είναι σαν να ανοίγεις ένα κουτί με διάφορα τεμάχια σοκολάτας, όπου κάθε τεμάχιο έχει τη δική του ξεχωριστή γεύση και χρώμα.

Box of Chocolates nails

Για ένα “Box of Chocolates” μανικιούρ, θα ήταν όμορφο να παίξεις με διάφορες σοκολατένιες αποχρώσεις σε κάθε νύχι. Ξεκινώντας με ένα πιο ανοιχτόχρωμο μπεζ στο μικρό δάχτυλο, μεταβαίνοντας σε πιο βαθιές αποχρώσεις σοκολάτας καθώς προχωράμε προς τον αντίχειρα.

Box of Chocolates nails: Η πιο φθινοπωρινή τάση στο μανικιούρ

Το half-moon μανικιούρ δημιουργεί ένα κομψό μανικιούρ με μινιμαλιστική διάθεση. Διαλέγοντας την αγαπημένη σου σοκολατένια απόχρωση για τη βάση και προσθέτοντας ένα διαφορετικό χρώμα σοκολάτας στη βάση του νυχιού, παίρνεις ένα πολύ όμορφο αποτέλεσμα.

Αν θέλεις κάτι πιο λαμπερό, πρόσθεσε glitter σε σοκολατένιες αποχρώσεις στο τελείωμα του μανικιούρ σου. Αυτό θα προσθέσει μια glam πινελιά στο “Box of Chocolates” look σου.

Box of Chocolates nails

Τέλος, οι διπλές γαλλικές άκρες σε σοκολατένιες αποχρώσεις είναι κάτι που πρέπει να δοκιμάσεις. Με μια πιο ανοιχτή απόχρωση για τη βάση και μια πιο σκούρα για την άκρη, θα έχεις ένα κομψό και μοντέρνο μανικιούρ.

Ρεσβερατρόλη: Το skincare συστατικό με αντιγηραντικές ιδιότητες

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Kourtney Kardashian: Έκανε το πιο παιχνιδιάρικο μανικιούρ

HerNewskl

Βlush Hack: Mε ποιον τρόπο απλώνεται το υγρό ρουζ;

HerNewskl

Face Lifting concealer: Το trick που λατρεύουν οι influencers του εξωτερικού

HerNewskl