HerNews.gr
Beauty

Selena Gomez: Υιοθέτησε το μανικιούρ που θύμισε σε όλους μας milkshake

Selena Gomez

Η Selena Gomez, ένα από τα διασημότερα πρόσωπα στον χώρο της μουσικής και του κινηματογράφου, είναι επίσης γνωστή για το ιδιαίτερο στυλ της. Όταν μιλάμε για το στυλ της, δεν αναφερόμαστε μόνο στα ρούχα και το μακιγιάζ της αλλά και στα νύχια της. Και αυτό είναι το σημείο που εισβάλλει ο Tom Bachik, ο “μάγος” πίσω από τις θεαματικές εμφανίσεις των νυχιών της.

Selena Gomez

Ο Tom δεν είναι ένας απλός nail artist. Με σταθερή παρουσία στο Instagram και μεγάλη δημοτικότητα στους fans των celebrities, ο Tom έχει γίνει ένα brand καθαυτό. Και αν και φροντίζει τα νύχια πολλών σταρς, η συνεργασία του με τη Gomez έχει αποκτήσει ιδιαίτερη προσοχή.

Τα νύχια της Selena μετατρέπονται σε ένα πεδίο πειραματισμού, όπου κάθε look είναι μια ξεχωριστή δήλωση στυλ. Κάθε εβδομάδα, οι fans περιμένουν με αγωνία να δουν το επόμενο design που θα επιλέξει. Το olive green, για παράδειγμα, έγινε αμέσως trend, προσθέτοντας στην λίστα των χρωμάτων που πρέπει να δοκιμάσει κανείς.

Selena Gomez: Υιοθέτησε το μανικιούρ που θύμισε σε όλους μας milkshake

Η πιο πρόσφατη επιλογή της, το “Fall Pink Milkshake Mani”, είναι μια τόλμηρη κίνηση. Αντίθετα με τις συμβατικές σεζονικές τάσεις, το κρεμώδες ροζ του milkshake δεν είναι κάτι που περιμέναμε να δούμε το φθινόπωρο. Αλλά η Gomez και ο Bachik δεν ακολουθούν τα συνηθισμένα. Αντίθετα, θέλουν να δείξουν ότι η ομορφιά δεν έχει στερεότυπα και ότι κάθε χρώμα μπορεί να φορεθεί οποιαδήποτε εποχή. Και αυτή η νέα τους πρόταση αποτελεί μια υπένθυμηση ακριβώς γι’ αυτό.

Selena Gomez: Υιοθέτησε το μανικιούρ που θύμισε σε όλους μας milkshake

Selena Gomez: Το μακιγιάζ της εμπνευσμένο από Moulin Rouge είναι το πιο δραματικό look της μέχρι τώρα

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

4 Βήματα για καθημερινό μακιγιάζ

Her News

Mysterious Brunette: Γνωρίστε το καστανό στην πιο μυστηριώδη απόχρωσή του

HerNewskl

Περιποίηση μαλλιών: Πώς βοηθάει το νερό της βρύσης στην επιδερμίδα και το τριχωτό της κεφαλής;

HerNewskl