HerNews.gr
Beauty

Selena Gomez: Το μακιγιάζ της εμπνευσμένο από Moulin Rouge είναι το πιο δραματικό look της μέχρι τώρα

Η διαχείριση μιας εταιρείας καλλυντικών τόσο επιτυχημένη και μοντέρνα όσο η Rare Beauty προφανώς παίρνει μια μούσα του μακιγιάζ. Έτσι, δεν προκαλεί εντύπωση κάθε φορά που η Selena Gomez εμφανίζεται σε ένα νέο out-of-the-box look μακιγιάζ. 

Το Instagram της είναι γεμάτο από glam στιγμές που αξίζουν αντιγραφή από λαμπερά κόκκινα χείλη με δραματικά γατίσια μάτια μέχρι γυαλιστερά χείλη με smokey eye, πυκνά φρύδια .

Η πιο πρόσφατη στιγμή του μακιγιάζ της Selena Gomez, ωστόσο, είναι μια από τις πιο περιπετειώδεις που έχει κάνει- ένα glam εμπνευσμένο από το Moulin Rouge με όλο το δράμα που θα περίμενε κανείς από μια ματιά που διοχετεύει την εμβληματική ταινία και το παριζιάνικο καμπαρέ.

Η Selena Gomez φοράει μακιγιάζ Moulin RogueΕνώ βρισκόταν στο Παρίσι για την Εβδομάδα Μόδας , η Selena Gomez εμφανίστηκε με αρκετές εμφανίσεις που έκτοτε έχουν γίνει viral στο διαδίκτυο, συμπεριλαμβανομένης μιας ασορτί στιγμής μακιγιάζ με την κουμπάρα της Nicola Peltz-Beckham. Ωστόσο, ένα από τα αγαπημένα μας ήταν το προαναφερθέν glam Moulin Rouge που φόρεσε στις 27 Σεπτεμβρίου, το οποίο έκανε η makeup artist Avia Solomon.

Οι έντονες κόκκινες αποχρώσεις και οι υπερβολικές βλεφαρίδες του έδωσαν αυτή τη θεατρική αίσθηση “Lady Marmalade”. Τα χείλη της Gomez ήταν σε έντονο κόκκινο κερασιού και ελαφρώς υπεργραμμισμένα μόνο λίγο για επιπλέον δράμα.

Στα μάτια της υπήρχε μια υπέροχη κόκκινη σκιά, μπλενταρισμένη από την εσωτερική γωνία μέχρι την άκρη του λεπτού γατίσιου eyeliner της. Η σκιά ολοκληρώθηκε με μια πινελιά χρυσής λάμψης και ένα ζευγάρι μαύρες μαύρες βλεφαρίδες.

Μια γενναιόδωρη ποσότητα ροζ ρουζ και απαλό ματ «cloud skin» ολοκλήρωσαν την εμφάνιση. 

Νεότερα Άρθρα

Chignon: Απόκτησε το πιο chic χτένισμα στο σπίτι

Her News b

Πλεξούδες boho: To χτένισμα που μας θυμίζει τη Beyoncé

HerNewskl

Lady Gaga: Το νέο προϊόν που λανσάρει

HerNewskl