HerNews.gr
Beauty

4 Βήματα για καθημερινό μακιγιάζ

Το καθημερινό μακιγιάζ είναι ιδανικό όταν δεν έχουμε πολύ χρόνο να ετοιμαστούμε, αλλά παράλληλα θέλουμε να κρύψουμε τυχόν σημάδια ακμής και μαύρους κύκλους. Αν λοιπόν έχετε ξενυχτήσει το προηγούμενο βράδυ, αλλά θέλετε να δείχνετε φρέσκια και λαμπερή, τότε με τα παρακάτω βήματα θα έχετε το αποτέλεσμα ενός φυσικού καθημερινού μακιγιάζ. Και δεν θα σας πάρει περισσότερο από 10 λεπτά.

Foundation

Το πρώτο βήμα για ένα απλό και όμορφο καθημερινό μακιγιάζ είναι το σωστό foundation. Μπορείτε να επενδύσετε σε ένα υψηλής ποιότητας αν θέλετε πραγματικά να δώσετε στο πρόσωπό σας τέλεια κάλυψη για να κρύψετε τυχόν ατέλειες. Μπορείτε να διαλέξετε το σωστό χρώμα του foundation δοκιμάζοντάς το στον λαιμό σας. Είναι καλύτερα να το εφαρμόζετε με τα δάχτυλά σας, ώστε η θερμότητα να το κάνει να σφραγίζεται στο δέρμα σας.

Eyeliner

Το eyeliner δεν είναι υποχρεωτικό στοιχείο για ένα καθημερινό μακιγιάζ, αλλά πάντα αποτελεί μια μαγική πινελιά στο πρόσωπό σας για να δώσετε στα μάτια σας αυτό το δραματικό βλέμμα. Δεν έχει σημασία ποιο στιλ σας αρέσει να κάνετε περισσότερο, αρκεί να διαλέξετε το μαύρο χρώμα. Μπορείτε να  ολοκληρώσετε με τέλειες βλεφαρίδες χρησιμοποιώντας μια μάσκαρα για μήκος ή όγκο.

Φυσικά φρύδια

Αυτά τα τέλεια φρύδια όπου βλέπετε κάθε τρίχα να είναι ευθυγραμμισμένη, είναι απαραίτητα για ένα μακιγιάζ. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια μάσκαρα φρυδιών για δώσετε σχήμα, ενώ θα φαίνονται φυσικά για αυτό το καθημερινό αποτέλεσμα που θέλετε. Αν και φαίνεται λίγο περίπλοκο, δεν χρειάζεται καθόλου χρόνος για να τραβήξετε αυτή την τέλεια γραμμή και να γεμίσετε τις κενές περιοχές. 

Χείλη

Τα χείλη σε ένα καθημερινό μακιγιάζ πρέπει να μείνουν απλά και όμορφα. Οι Γαλλίδες βέβαια είναι πάντα υπέρ του κόκκινου κραγιόν, ανεξάρτητα από το πού πηγαίνουν.  Έτσι, δεν υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο χρώμα που πρέπει να εφαρμόσετε αν θέλετε να βασιστείτε σε ένα καθημερινό μακιγιάζ. Αυτό που μπορείτε πραγματικά να φροντίσετε είναι να μείνετε μακριά από σκούρα, υπερβολικά, ζωηρά χρώματα. 

Τα αιθέρια έλαια που χρειάζεται το δέρμα σου

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Λέιζερ Αλεξανδρίτης: Όλα τα μυστικά που πρέπει να ξέρεις

Her News

Jennifer Aniston: Αποκάλυψε τα μυστικά περιποίησης της επιδερμίδας της!

HerNewskl

Margot Robbie: Με μονόχρωμο μακιγιάζ είναι πιο minimal από ποτέ

HerNewskl