HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Πέτρος Πυλαρινός: Δείτε πως αντέδρασε όταν ρωτήθηκε για τον χωρισμό με την Βάλια Χατζηθεοδώρου

Πριν από μερικές ημέρες ο Νίκος Γεωργιάδης έκανε γνωστό μέσω της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣου» ότι ο Πέτρος Πυλαρινός και η Βάλια Χατζηθεοδώρου τράβηξαν χωριστούς δρόμους έπειτα από 2,5 χρόνια κοινής πορείας.

Έκτοτε, η Βάλια Χατζηθεοδώρου ερωτώμενη για τον χωρισμό της αρκέστηκε να πει: «Παιδιά δε θέλω να πω κάτι. Ευχαριστώ πάρα πολύ. Όλα καλά. Θα τα πούμε εν καιρώ. Είμαι μια χαρά».

Σειρά είχε ο Πέτρος Πυλαρινός, τον οποίο συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» και η Φαίη Φώτου με τον τραγουδιστή να είναι εμφανώς αμήχανος και να αποφεύγει τις δηλώσεις.

«Αλήθεια τώρα; Με ρωτάς τέτοιο πράγμα; Πάντα θα μιλάω με τα καλύτερα λόγια για εκείνη», δήλωσε αρχικά ο Πέτρος Πυλαρινός, και καθώς η δημοσιογράφος συνέχιζε να του κάνει ερωτήσεις επί του θέματος ο τραγουδιστής αποχώρησε με διακριτικό τρόπο λέγοντας «Ευχαριστώ πολύ. Γεια σας».

Πέτρος Πυλαρινός - Βάλια Χατζηθεοδώρου - Για διακοπές στη Σύμη το ερωτευμένο ζευγάρι | in.gr

Στη συνέχεια ο Γρηγόρης Μπάκας αποκάλυψε πως το ζευγάρι δεν μένει πλέον μαζί και πως η Βάλια Χατζηθεοδώρου διαμένει σε φιλικό της πρόσωπο τις τελευταίες ημέρες, ενώ οι ίδιες πληροφορίες θέλουν και τις δυο πλευρές να μην είναι καλά ψυχολογικά, λόγω του χωρισμού.

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Χριστίνα Βίδου: «Μια αίθουσα τεράστια είχε νεκρική σιγή. Δεν πιστεύαμε αυτό που βλέπαμε»

Her News

Άγιος Παΐσιος – Από τα Φάρασα στον Ουρανό: Τι θα δούμε στο τρίτο επεισόδιο

Her News

Νεφέλη Μεγκ: «Όσο πιο κακό είναι το σχόλιο, τόσο πιο πολύ γελάω είναι υπέροχο, χτυπήστε κι άλλο»

Her News b