HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Δημήτρης Αλεξάνδρου: Η on air αποκάλυψη για τα… προσόντα του

Η Κατερίνα Ζαρίφη θέλησε να… πάρει τα μέτρα του Δημήτρη Αλεξάνδρου το μεσημέρι της Τρίτης 24/10 κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Οδός Ζαρίφη 2», με αφορμή τον γάμο του Γιώργου Αγγελόπουλου και της Δήμητρας Βαμβακούση που έγινε πριν από λίγο καιρό, με σκοπό ο Νίκος Αγγελόπουλος να ράψει και για εκείνον ένα κοστούμι.

«Θα μετρηθούμε, γιατί  μη νομίζεις,  και το μέγεθος μετράει, για να ξέρει και ο Νίκος Αποστολόπουλος τι να ράψει», είπε αρχικά η Κατερίνα Ζαρίφη στον Δημήτρη Αλεξάνδρου.

«Πω πω πω… 25 εκατοστά, ντονέρ το μπράτσο. Μπράβο, Δημήτρη μου! 45 εκατοστά το μπούτι… μπουκάλα υγραερίου! Τι είναι αυτό;», είπε η παρουσιάστρια την ώρα που μετρούσε με τη μεζούρα τις…. αναλογίες του Δημήτρη Αλεξάνδρου.

«Τώρα θα με συγχωρέσεις αλλά θα πρέπει να σου πάρω και κάποια άλλα μέτρα… ήθελα να ξέρω, επειδή διάβασα και μία έρευνα, θα έλεγα στον Νίκο Αποστολόπουλο ένα 12,8. Είναι ο μέσος όρος του Έλληνα», είπε στη συνέχεια η Κατερίνα Ζαρίφη αναφορικά με τα… προσόντα του Δημήτρη Αλεξάνδρου.

«Εσύ, με βάση αυτόν τον ευρωπαϊκό μέσο όρο, πού κινείσαι;», τον ρώτησε η παρουσιάστρια, με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου να απαντά όλο νόημα: «Εγώ, επειδή έχω και αιγυπτιακές ρίζες, ανέβα λίγο». 

«Θεέ μου και Παναγιά μου… παραπάνω είσαι;», τον ρώτησε η Κατερίνα Ζαρίφη με τον ίδιο να αποκρίνεται «Παραπάνω είμαι».

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Παναγιώτης Κουρουμπλής: «Το γεγονός που μού προκάλεσε απώλεια όρασης, δεν το ξεχνώ ποτέ – Είναι μία πηγή επαναπροσδιορισμού»

Her News b

Άρης Πορτοσάλτε για Κατερίνα Καινούργιου: «Ορισμένοι έχουν αδυναμία να καταλάβουν»

Her News

Καλομοίρα: «Χάνω το χαμόγελό μου όταν μπερδεύω βήματα και λόγια στα χορευτικά μου»

HerNews ka