HerNews.gr
Beauty

Πολυγλουταμινικό οξύ: Τελικά θα αντικαταστήσει τη χρήση του υαλουρονικού οξέος;

Skincare: Οι συνδυασμοί συστατικών που πρέπει να αποφύγετε το φθινόπωρο

Το πολυγλουταμινικό οξύ, με το επιβλητικό όνομα και τις εξίσου εντυπωσιακές ιδιότητες, είναι έτοιμο να κάνει το δικό του «θόρυβο» στο χώρο της περιποίησης του δέρματος.

Με πηγές που υποστηρίζουν ότι είναι πέντε φορές πιο ενυδατικό από το δημοφιλές υαλουρονικό οξύ, είναι λογικό να προσελκύει το ενδιαφέρον των ειδικών στην περιποίηση του δέρματος και των λάτρεων των καλλυντικών.

Η εμφάνιση ενός νέου ενεργού συστατικού στον χώρο των καλλυντικών είναι πάντα ένα γεγονός που προκαλεί συζητήσεις και συγκρίσεις. Ενώ το υαλουρονικό οξύ έχει καθιερωθεί ως ένας βασικός υδατικός παράγοντας, το πολυγλουταμινικό οξύ υπόσχεται βαθιά ενυδάτωση, αφήνοντας το δέρμα πυκνό και σφριγηλό.

Πολυγλουταμινικό οξύ: Τελικά θα αντικαταστήσει τη χρήση του υαλουρονικού οξέος;

Η προέλευσή του από το nattô, ένα παραδοσιακό ιαπωνικό φαγητό, το κάνει ακόμη πιο ενδιαφέρον, αφού οι ιαπωνικές παραδόσεις στην περιποίηση του δέρματος είναι γνωστές για τις φυσικές και αποτελεσματικές τους συνταγές. Επίσης, η χρήση φυσικών συστατικών που προέρχονται από τα τρόφιμα είναι μια τάση που συνεχίζει να αυξάνεται στην κοσμετολογία.

Για τους λάτρεις των προϊόντων περιποίησης του δέρματος, η εμφάνιση του πολυγλουταμινικού οξύς στον χώρο είναι σίγουρα μια ευχάριστη προσθήκη. Θα είναι ενδιαφέρον να παρακολουθήσουμε την ανάπτυξη και την αποδοχή του από το κοινό στο μέλλον.

Το πολυγλουταμινικό οξύ (PGA) είναι ένα σχετικά νέο συστατικό στον χώρο των καλλυντικών, αλλά φαίνεται να προσφέρει πολλά υποσχόμενα οφέλη για το δέρμα.

Skincare layering το καλοκαίρι: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε!

Καθώς έχει την ικανότητα να δεσμεύει μεγάλες ποσότητες νερού, μπορεί να βοηθήσει στην ενυδάτωση του δέρματος, δίνοντάς του μια πιο γεμάτη και όμορφη εμφάνιση. Αυτή η ενυδάτωση και θρέψη μπορεί επίσης να βελτιώσει την ελαστικότητα του δέρματος, καθιστώντας το πιο ανθεκτικό στη γήρανση και στις εξωτερικές επιθέσεις. Επιπλέον, ένα υγιές και ενυδατωμένο δέρμα είναι πιο ικανό να ανανεώνεται και να επουλώνεται, πράγμα που μπορεί να μειώσει την εμφάνιση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων.

Με τη χρήση του PGA, το δέρμα μπορεί επίσης να παρουσιάζει λιγότερους πόρους και να αποκτά μια πιο λαμπερή και υγιή εμφάνιση, ακόμα και αν έχει υποστεί στρες.

Scrub χειλιών: Πώς να αποκτήσεις σαρκώδη χείλη με φυσικό τρόπο;

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Latte nails: Το φθινοπωρινό mani trend που πρέπει να ξέρεις

Her News

Skincare layering: Ποιοι συνδυασμοί συστατικών ειναι απαγορευτικοί;

HerNewskl

Skincare άνω των 50: Τα 3 skincare hacks που θα χαρίσουν λάμψη στο δέρμα σας

HerNewskl