HerNews.gr
Beauty

Ελένη Μενεγάκη: Yιοθέτησε το nail trend που λατρεύουν στο Hollywood

Ελένη Μενεγάκη

Η Ελένη Μενεγάκη, μία από τις πιο δημοφιλείς παρουσιάστριες της Ελληνικής τηλεόρασης, έχει την ικανότητα να ξεχωρίζει με τις επιλογές της, καθώς ακολουθεί πάντα τις τελευταίες τάσεις της μόδας.

Έτσι, η επιλογή της να υιοθετήσει την απόχρωση της σκούρας σοκολάτας για το manicure της δεν προκαλεί έκπληξη. Το καφέ, σε όλες τις αποχρώσεις του, αλλά και το μπορντώ, είναι μεγάλες τάσεις για φέτος.

Ελένη Μενεγάκη

Η Ελένη προτιμά τα νύχια της σε οβάλ σχήμα και σε κοντό μήκος, δίνοντας μια πιο κομψή και διακριτική εμφάνιση. Ωστόσο, το συγκεκριμένο χρώμα είναι τόσο ευέλικτο που ταιριάζει απόλυτα και σε μακριά νύχια.

Ελένη Μενεγάκη: Yιοθέτησε το nail trend που λατρεύουν στο Hollywood

Για όσες προτιμούν πιο φυσικές αποχρώσεις, η Σίσσυ Χρηστίδου, επίσης γνωστή τηλεοπτική προσωπικότητα, προτείνει μια πιο “nude” απόχρωση για το manicure της, που είναι επίσης στο προσκήνιο της φετινής μόδας.

Ανεξάρτητα από την επιλογή σας, το σημαντικότερο είναι να νιώθετε άνετες και σίγουρες με το χρώμα και το σχήμα των νυχιών σας. Η μόδα είναι μια ευκαιρία να εκφράσουμε τον εαυτό μας και να διασκεδάσουμε με τις επιλογές μας!

Ελένη Μενεγάκη για Ανδρέα Μικρούτσικο: «Εγώ θέλω να μιλήσω μαζί του και εκτός φακού»

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Chin bangs: Το hair trend που ήρθε να αντικαταστήσει τα curtain bangs

HerNewskl

Το Blurry Airbrush Nails Trend είναι επίσημα ο νέος τρόπος για το Ombré

HerNews ka

Δανάη Μπάρκα: Έκανε την πιο ανατρεπτική αλλαγή στα μαλλιά της!

HerNewskl