HerNews.gr
Διεθνή

Kris Jenner: Ο πρώην σωματοφύλακας της απέρριψε τη μήνυση που της είχε κάνει για σεξουαλική παρενόχληση

Ο πρώην σωματοφύλακας της Kris Jenner κατέθεσε αίτηση απόρριψης της αγωγής του για σεξουαλική παρενόχληση εναντίον της μετά από τρία χρόνια δικαστικών αγώνων.

Ο Marc McWilliams ζήτησε να απορρίψει την «ολόκληρη αγωγή» του εναντίον όλων των μερών, που περιλάμβανε επίσης την Kourtney Kardashian, την Armor Protection Services και τον David Shield Security, σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα.

Ζητά να απορρίψει «με προκατάληψη», που σημαίνει ότι δεν μπορεί να επαναφέρει το θέμα στο δικαστήριο.

Δεν είναι σαφές εάν υπήρχε οικονομική συνιστώσα στην απόλυση.

Selfie του Marc McWilliams

Ο Marc McWilliams υπέβαλε τη μήνυση-βόμβα, η οποία περιελάμβανε επίσης ισχυρισμούς για διακρίσεις και εχθρικό εργασιακό περιβάλλον, τον Σεπτέμβριο του 2020.

Υποστήριξε ότι η Kris Jenner είχε κάνει μη συναινετική σωματική επαφή μαζί του σε «ακατάλληλη και σεξουαλική φύση», αλλά τίποτα δεν συνέβη αφού παραπονέθηκε σε αυτήν και στους προϊσταμένους του στην Shield Security.

μαρκ Μακγουίλιαμς

Ο McWilliams ισχυρίστηκε ότι παραπονέθηκε επίσης στο ανθρώπινο δυναμικό από τον Μάιο του 2017 έως τον Σεπτέμβριο του 2018, αλλά δεν λήφθηκε καμία ενέργεια έως ότου η Jenner φέρεται ότι «άρχισε σκόπιμα να εκδικείται εναντίον του».

Ισχυρίστηκε ότι είχε «ανασταλεί» από την προστασία της Kardashian-Jenner, αλλά συνέχισε να παρέχει ασφάλεια στην Kourtney προτού πει ότι «τερματίστηκε» από την ομάδα.

«Η εταιρεία ασφαλείας σταμάτησε να αναθέτει στον McWilliams να εργάζεται εκεί αφού ο φύλακας πιάστηκε επανειλημμένα να κοιμάται στο αυτοκίνητό του στη δουλειά».Kris Jenner labels infidelity 'my life's biggest regret' - Los Angeles Times

«Είναι σημαντικό ότι ο  McWilliams δεν έκανε ποτέ κανένα παράπονο στον εργοδότη του για την Kriss μέχρι που επινόησε αυτόν τον γελοίο ισχυρισμό ένα χρόνο αργότερα. Αν και η Kourtney αναφέρεται, δεν κατηγορείται ότι έκανε κάτι ανάρμοστο, ούτε το έκανε».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Chris Brown: Δέχθηκε μήνυση για ξυλοδαρμό άνδρα σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης του Λονδίνου

HerNews ka

Η First Citizens εξαγόρασε την χρεοκοπημένη Silicon Valley Bank

Her News

Britney Spears: Όλες οι απαγορεύσεις που είχε όσο βρισκόταν υπό επιτήρηση

HerNewskl