HerNews.gr
Social News

Miss International: Η Ζωή Ασουμανάκη ανάμεσα στις 15 πιο όμορφες γυναίκες στον κόσμο

Η Ζωή Ασουμανάκη από την Κρήτη βρέθηκε ανάμεσα στις 15 πιο όμορφες γυναίκες στον κόσμο στον διαγωνισμό “Miss International” που έγινε στην Ιαπωνία.

Η μελαχρινή καλονή, που κέρδισε τον τίτλο «Μις Κρήτη» το 2021, κέρδισε μια θέση μεταξύ των κορυφαίων 15, και είναι η μοναδική Ευρωπαία που το κατάφερε. Στη σκηνή εμφανίστηκε φορώντας παραδοσιακή φορεσιά από την κρητική περιοχή των Σφακίων.

Η πανέμορφη Ζωή Ασουμανάκη από την Κρήτη ξεκίνησε το μόντελινγκ το 2021

Η 21χρονη έχει σπουδάσει διαιτολόγος και κατάγεται από την πόλη του Ρεθύμνου . Φέτος μάλιστα είχε τον τίτλο της «βασίλισσας του καρναβαλιού» στο καρναβάλι της πόλης.

Η Ζωή Ασουμανάκη είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της στο HerNews: «Αγαπώ αυτόν το χώρο γιατί με εκφράζει ως προσωπικότητα. Περιέχει την επικοινωνία και τη συνεργασία με διαφορετικούς ανθρώπους κάθε φορά και απαιτεί πολλές δεξιότητες τις οποίες θεωρώ πως έχω. Αυτή η δουλειά με εμπνέει, με κάνει να μεταμορφώνομαι, να δοκιμάζω το όριά μου και σίγουρα με πηγαίνει πολλά βήματα παρακάτω ως άνθρωπο».

Γυναίκα Κρήτη Όμορφη

Η Μις Ελλάς Ζωή Ασουμανάκη μιλά στο HerNews: «Ένα νέο κορίτσι με όνειρα και φιλοδοξίες δεν πρέπει να αποκαρδιωθεί από τις δυσκολίες»

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Έλλη Κοκκίνου: “Πιστεύω ότι και φέτος, κάτι κατάφερα… Εύχομαι τα καλύτερα και σε εσάς!”

HerNewskl

Μαυρίκιος Μαυρικίου: Η φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο – «Είναι η τελευταία φορά που επέτρεψα σε κακεντρεχή σχόλια να με πικράνουν»

HerNews ka

Karlie Kloss: Αποκάλυψε το όνομα & το φύλο του δεύτερου μωρού της με τον Joshua Kushner

HerNews ka