HerNews.gr
Διεθνή

Πάρις Χίλτον: Αποκαλύπτει ότι είχε αρχικά 45 νυφικά – «Προσπάθησα να φορέσω όσο το δυνατόν περισσότερα»

Η Πάρις Χίλτον είχε πολλές επιλογές όταν ήρθε η ώρα να αποφασίσει για τις εμφανίσεις της την ημέρα του γάμου της.

Ενώ η Χίλτον φόρεσε έξι διαφορετικά φορέματα στη μεγάλη της μέρα, η 42χρονη  αποκάλυψε κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στη βρετανική Vogue ότι είχε στην πραγματικότητα 45 διαφορετικά φορέματα για να διαλέξει.

«Στην πραγματικότητα φόρεσα έξι φορέματα τη νύχτα του γάμου μου και ήταν επειδή είχα κυριολεκτικά 45 από αυτά», είπε.Τα νυφικά της Πάρις Χίλτον

«Ο στυλίστας μου δεχόταν κλήσεις από σχεδιαστές από όλο τον κόσμο και όλοι ήταν τόσο ενθουσιασμένοι που συμμετείχαν σε αυτόν τον γάμο που έφτιαξαν όλα αυτά τα απίστευτα προσαρμοσμένα φορέματα που ήταν τόσο όμορφα».

Παρά το γεγονός ότι έπρεπε να παραιτηθεί από 39 από τις επιλογές, η Χίλτον λέει ότι «προσπάθησε να φορέσει όσο το δυνατόν περισσότερα» για τον γάμο της με τον Carter Reum το 2021.

Ενώ πολλοί σχεδιαστές συναγωνίζονταν να ντύσουν τη Χίλτον σε ένα από τα φορέματά τους, η ίδια είπε ότι “ήξερε αμέσως” ότι ήθελε να περπατήσει στο διάδρομο με ένα νυφικό Oscar De La Renta.Photos Inside Paris Hilton's Wedding to Carter Reum, Dancing, Kim K and  More!

«Ήθελα κάτι που να ήταν πραγματικά πριγκιπικό, που να είχε σαν τρισδιάστατα λουλούδια και πήγαινα για μια ατμόσφαιρα Grace Kelly», εξήγησε.

Στη συνέχεια, η Χίλτον άλλαξε λίγο τα πράγματα σε ένα χαμηλό σχέδιο Pamela Rowland, με μια αστραφτερή κάπα από πούλιες.Η Paris Hilton και ο Carter Reum στο καρναβάλι τους μετά το γάμο

Όταν ήρθε η μεγάλη ώρα είχε δύο διαφορετικές επιλογές: ένα διαφανές, ασημένιο φόρεμα διακοσμημένο με αστέρια και ένα πλήρες καυτό ροζ σύνολο Alice + Olivia.

Μάλιστα, σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η socialite υπενθύμισε στους θαυμαστές ότι φορούσε στυλ εμπνευσμένα από τη Barbie δεκαετίες πριν η τάση επιστρέψει στην επικρατούσα μόδα.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Στα…σκουπίδια φαγητό αξίας 940 δισ. τον χρόνο! – 8 απλοί τρόποι για να περιορίσουμε τη σπατάλη του

Her News

Angelina Jolie: Συνεχίζεται η κόντρα με τον πρώην σύζυγό της Brad Pitt

HerNewskl

Μπραντ Πιτ: Θα γίνει «πιλότος» της Formula 1 στο βρετανικό Grand Prix

HerNews ka