HerNews.gr
Συνεντεύξεις

Ο δημοσιογράφος Στέλιος Δρουμαλιάς μιλά στο HerNews για την τηλεόραση, το «Γηροκομείο» και τον Ηλία Ψινάκη

Ο Στέλιος Δρουμαλιάς έχει σπουδάσει δημοσιογραφία και έχει εργαστεί σε πολλές τηλεοπτικές εκπομπές. Για δεύτερη σεζόν φέτος, ο δημοσιογράφος εργάζεται στην εκπομπή “Breakfast@Star”.

Σίγουρα η παρουσία του δεν σας είναι άγνωστη, καθώς εκτός από την μεγάλη του πορεία στα τηλεοπτικά δρώμενα, ο Στέλιος Δρουμαλιάς είναι και στενός συνεργάτης του Ηλία Ψινάκη, ενώ μάλιστα τον βλέπουμε σε κάθε επεισόδιο του δημοφιλούς «Γηροκομείου» που όλοι αγαπήσαμε, στο YouTube.

Ο δημοσιογράφος Στέλιος Δρουμαλιάς μιλά στο HerNews και στη δημοσιογράφο Κατερίνα Αλεξανδρίδου, για την πορεία και την καριέρα του και μας εκμυστηρεύεται άκρως αστείες ιστορίες με τον Ηλία Ψινάκη αλλά και το πως προέκυψε το…. «Μόνικα».

Γνωρίζουμε ότι παλαιότερα ασχολιόσασταν με τον αθλητισμό. Πως προέκυψε η αγάπη σας για τη δημοσιογραφία και πως τελικά σας κέρδισε;

Από την αγάπη μου για τον αθλητισμό προέκυψε η δημοσιογραφία. Σπούδασα δημοσιογραφία για να ακολουθήσω την αθλητική δημοσιογραφία  λόγω γνώσεων. Και σπουδάζοντας με κέρδισε η δημοσιογραφία γενικότερα.

Ποιο ήταν το πιο δύσκολο ρεπορτάζ που έχετε κάνει μέχρι τώρα;

Δυστυχώς δεν είναι ένα το πιο δύσκολο ρεπορτάζ – συνέντευξη  που έχω κάνει ως τώρα, είναι πολλά. Επειδή τυγχάνει να ξέρω πάρα πολλούς επώνυμους σε προσωπικό επίπεδο, αισθάνομαι άβολα όταν πρέπει να κάνω ρεπορτάζ ή συνέντευξη γιατί δεν θέλω να τους φέρνω σε δύσκολη θέση να μου δίνουν συνέντευξη λόγω της προσωπικής μας σχέσης.

Σας έχει τύχει να χρειαστεί να πάρετε συνέντευξη από κάποιο άτομο που δεν θέλατε με τίποτα;

Την κάθε συνέντευξη, το κάθε ρεπορτάζ που μου αναθέτουν, το βλέπω σαν αποστολή δεν το βλέπω σαν πρόσωπο που συμπαθώ η όχι.

Σε κάποιο ρεπορτάζ με την Σοφία Χατζηπαντελή λάβατε πολύ κολακευτικά σχόλια από την ίδια

Σε πολλά ρεπορτάζ μου έχουν κάνει κομπλιμέντα και χαίρομαι και με κολακεύει. Πολύ ευγενικό εκ μέρους τους να είναι καλά.

Δεύτερη σερί χρονιά που συνεργάζεστε με την Ελενη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου στο «Breakfast@Star»

Στην δικιά μας την δουλειά η συνεργασία είναι ομαδική, έχω μάθει να παίζω ομαδικά από τον αθλητισμό. Για έναν  δημοσιογράφο παίζει μεγάλο ρόλο ο αρχισυντάκτης και η ομάδα. Και σε αυτή την εκπομπή οι συνεργάτες μου είναι μία καταπληκτική ομάδα με επικεφαλής τον αρχισυντάκτη μας.

Είστε όμως και στενός συνεργάτης του κ. Ηλία Ψινάκη. Τι έχετε αποκομίσει από τη συνεργασία μαζί του;

Ο Ψινάκης είναι ένα τεράστιο πανεπιστήμιο, αλλά είναι και ένας παρά πολύ δύσκολος άνθρωπος στην δουλειά. Όσο γλυκός, ευχάριστος, και με χιούμορ είναι, στη δουλειά αλλάζει. Γίνεται πολύ αυστηρός και απαιτητικός και απαιτεί αυτά που έχει αυτός στο μυαλό του να τα κάνεις. Θεωρεί πως ότι έχει στο μυαλό του πρέπει να γίνεται αυτόματα. Από αυτή τη συνεργασία έχω αποκομίσει πάρα πολλά πράγματα όπως όλοι οι συνεργάτες μας. Εμπειρία, σεβασμό, επαγγελματισμό, και ειλικρίνεια πάρα πολλές γνωριμίες προσωπικοτήτων όλων τον επιπέδων σε Ελλάδα αλλά και σε εξωτερικό 

Επίσης μου ‘χει κάνει μεγάλη εντύπωση ότι μεγάλες προσωπικότητες που έχω γνωρίσει και στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό λόγω του Ηλία Ψινάκη με σέβονται σαν να είναι ο ίδιος.

Είστε από τα κεντρικά πρόσωπα στο άκρως πετυχημένο «Γηροκομείο» του κ. Ψινάκη στο YouTube. Περιγράψατε μας μια ημέρα σε ένα γύρισμα

Τα γυρίσματα είναι τρελοκομείο δεν είναι γηροκομείο! Όποια μέρα και να σας περιγράψω είναι ένα κανονικό τρελοκομείο. Ο Ψινάκης είναι απρόβλεπτος και δεν μπαίνει σε κανόνες και σε πρέπει, όπως καταλαβαίνετε η σκαλέτα δεν ακολουθείται ποτέ. Οπότε στα γυρίσματα είμαστε στην τσίτα γιατί ακολουθούμε μία σκαλέτα που βγαίνει εκείνη τη στιγμή από το μυαλό του Ηλία Ψινάκη, είναι ο εφιάλτης του δημοσιογράφου (γέλια).

Πως προέκυψε το παρατσούκλι «Μονικα»;

Δεν θα το πιστέψετε….το πρώτο παρατσούκλι ήταν χειρότερο από το «Μόνικα». Είχαμε πάει στη Μύκονο με τον Ηλία Ψινάκη τον Βαλεντινο και διεθνείς καλεσμένους του και τους πήγε στην συναυλία να δουν την Άννα Βίσση με την Κονσίτα. Με το που βγαίνει η Κονσίτα  αρχίζουν να με  κοιτάνε και να γελάνε με τον Βαλεντίνο, την Δούκισσα της Φέρια, την Πριγκίπισσα Ροζάριο και τον άνδρα της Πρίγκιπα Κύριλλο της Βουλγαρίας. Ρώτησα “γιατί γελάτε;” και μου λέει ο Βαλεντινο “σε βάφτισε ο Ψινάκης Κονσίτα” και όλοι συμφωνήσαμε ότι είσαι ίδια η Κονσίτα, είπε γελώντας. Εγώ είχα γίνει μπαρούτι με το παρατσούκλι αλλά δεν έλεγα  τίποτα γιατί θα μου το έκανε χειρότερο. Η μητέρα μου με τον Ηλία Ψινάκη γνωρίζονται πάρα πολλά χρόνια, από την εφηβεία όταν ζούσε στο Βερολίνο η μητέρα μου η οποία είναι Γερμανίδα.

Μία μέρα πήρε ο Ψινάκης την μητέρα μου και του είπε “η Κονσίτα είναι έξαλλη με το παρατσούκλι γιατί και εμείς στο σπίτι την λέμε Κονσίτα  και μας βρίζει”. Τότε Ψινάκης την ρωτάει, “την ενοχλεί το γυναικείο ή το άτομο;” Με ρωτάει η μητέρα μου και της λέω το άτομο. Και λέει τότε ο Ψινάκης “βρες μία μελαχρινή Star που σου αρέσει να τον βγάλουμε έτσι”. Λέει η μάνα μου “η Belluzzi” και από τότε μου έμεινε το Μόνικα το οποίο δεν με ενοχλεί καθόλου (γέλια).  Περιττό να σας πω ότι την μητέρα μου την λέει Χρήστο από το Χριστίνα και τον αδερφό μου τον Δημήτρη Μπάρμπι γιατί είναι ξανθός. Το αστείο είναι ότι παντού με συστήνει Μόνικα και ότι κάλεσμα έρχεται σπίτι μου είναι στο όνομα Μόνικα.

Υπάρχει κάτι που έχει γραφτεί για εσάς που σας έχει ενοχλήσει;

Ό,τι και να γραφτεί δεν με ενοχλεί είναι κάτι που το’χω μάθει από τον Ηλία Ψινάκη, σε οποιοδήποτε τομέα είσαι και πετυχαίνεις και ανεβαίνεις πάντα θα γράφονται, θα ακούγονται, ή θα λέγονται μου είχε πει. Οπότε αντί για ενόχληση το θεωρώ ένδειξη επιτυχίας.

Όλοι οι συνάδελφοι σας λένε για εσάς τα καλύτερα λόγια. Παρ’ όλ’ αυτά έχετε χτίσει μια εξαιρετική  πορεία στον χώρο. Πως καταφέρνετε να κρατάτε τους τύπους;

Εκτός από την συνέπεια και την σκληρή δουλειά που είναι αυτονόητο, είναι ο σεβασμός. Όταν σέβεσαι τους άλλους σε σέβονται.

Η δημοσιογραφία είναι μια αρκετά απαιτητική δουλειά και εσείς έχετε ήδη χτίσει ένα όνομα στον χώρο. Θα παρατούσατε ποτέ το ρεπορτάζ για να κάνετε κάτι διαφορετικό;

Όσο είμαι σε αυτή τη δουλειά κάθε μέρα καταλαβαίνω πόσα λίγα ξέρω. Το να ανακαλύπτεις κάθε μέρα όσο δουλεύεις ότι δεν ξέρεις τίποτα είναι ένα κίνητρο να σε κάνει να μην το εγκαταλείψεις ποτέ. Είναι ένας μονόδρομος προς την γνώση και την επιτυχία.

Τελευταία συμβαίνουν εξακολουθιτικά δυστυχώς τραγωδίες γύρω μας. Τι ήταν αυτό που σας συντάραξε περισσότερο και το σκεφτόσασταν ακόμη και όταν επιστρέφατε σπίτι;

Δυστυχώς είναι πολλά τα τραγικά συμβάντα τα οποία τα σκέφτομαι ακόμα και δεν τα έχω ξεπεράσει. Το τρένο, οι φωτιές, οι πλημμύρες, ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή με σκοτωμένα παιδάκια και αμάχους… είναι πάρα πολλά που δυστυχώς λόγω της δουλειάς μου παρακολουθώ την επικαιρότητα και καλύπτω συνέχεια τραγικές λεπτομέρειες.

Θα δούμε σύντομα νέο επεισόδιο του «Γηροκομείου» ;

Είμαστε στα γυρίσματα για το πρώτο επεισόδιο της φετινής σεζόν. Θα είναι ένα πολύ δυνατό επεισόδιο. Καλεσμένος είναι ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ένας ζωντανός θρύλος της ελληνικής τηλεόρασης, όπου μαζί με τον Ηλία Ψινάκη ήταν ένας χείμαρρος και το αποτέλεσμα είναι εκρηκτικό. Επίσης έχουμε το Νίκο Αλιάγα σε ένα επεισόδιο που θα παιχτεί για πρώτη φορά μετά από 20 χρόνια από την εκπομπή «Ήμουν και εγώ στο κότερο». Μας έφερε και το γυμναστήριο στο κεφάλι ο Ψινάκης (γέλια) και είχαμε δράματα και πολλά άλλα στο επεισόδιο.Το σίγουρο είναι ότι δεν θα πλήξετε.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Κατερίνα Στικούδη για την εγκυμοσύνη και τα αρνητικά σχόλια : “Πώς θα ζήσεις χωρίς τους κοιλιακούς σου τώρα που πάχυνες;”

Her News b

Σταμάτης Φασουλής: «Χάλασα τη ζωή μου στους έρωτες, μέχρι τα 36 μου σπαταλήθηκα»

Her News b

Έφη Παπαθεοδώρου: “Δεν έκανα κινηματογράφο γιατί βίωσα παρενόχληση – Το πλήρωμα του χρόνου ήρθε με το «Παρά 5»

Her News b