HerNews.gr
Social News

Mariah Carey: Δείτε την εντυπωσιακή μεταμόρφωσή της σε Jessica Rabbit για το Halloween

Η Mariah Carey μπαίνει στα παπούτσια μιας άλλης διάσημης τραγουδίστριας για το Halloween!

Η τραγουδίστρια ντύθηκε ως ο εμβληματικός χαρακτήρας κινουμένων σχεδίων Jessica Rabbit από το Who Framed Roger Rabbit της Disney τη Δευτέρα στο Instagram — μαζί με ένα αστραφτερό κόκκινο φόρεμα και μια έντονα κόκκινη περούκα.

Η Mariah Carey μοιράστηκε μερικές φωτογραφίες της με το κοστούμι, το οποίο περιείχε το κλασικό αποπνικτικό κόκκινο φόρεμα του χαρακτήρα, τα μωβ γάντια μέχρι τον αγκώνα και τις αστραφτερές κόκκινες γόβες, τις οποίες η Jessica φορούσε  όταν ερμήνευε το “Why Don’t You Do Right” στην ταινία.Η Mariah Carey instagram για το Halloween Jessica Rabbig 10 30 23

Μιμήθηκε επίσης τις χαρακτηριστικές πόζες της Jessica και φόρεσε αστραφτερό  μακιγιάζ στα μάτια και έντονο κόκκινο κραγιόν για να ολοκληρώσει το look.

«Καλές Απόκριες!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης η Mariah Carey. Έγραψε επίσης το hashtag «όχι ακόμα» σε ένα πιθανό νεύμα για την επερχόμενη περίοδο των Χριστουγέννων.

Νωρίτερα αυτό το μήνα, η «Βασίλισσα των Χριστουγέννων» έδειξε ότι προετοιμάζεται ήδη για την εορταστική περίοδο του 2023, πρωταγωνιστώντας σε μια νέα εορταστική καμπάνια για το The Children’s Place μαζί με τα 12χρονα δίδυμα της, Moroccan και Monroe.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mariah Carey (@mariahcarey)

«Το Children’s Place είναι ένα γνωστό όνομα και πραγματικά κυριαρχεί στον χώρο των παιδικών ρούχων, γι’ αυτό ήμουν πάντα θαυμαστής τους», εξήγησε αποκλειστικά στο PEOPLE στις 17 Οκτωβρίου για τη συνεργασία. “Δεύτερον, είμαι απλά κάποια που αγαπά απόλυτα τις γιορτές. Εννοώ, αυτό είναι προφανές, αλλά μου αρέσουν πραγματικά οι γιορτές, ειδικά τα Χριστούγεννα».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Μαρία Μενούνος: Αποκαλύπτει αν θέλει περισσότερα παιδιά μετά τη γέννηση της κόρης της μέσω παρένθετης μητέρας

HerNews ka

Αθηνά Οικονομάκου: O ιδιαίτερος τρόπος που γιόρτασε τα γενέθλια της

HerNewskl

Ιωάννα Τούνη: «Από αύριο ξεκινάω ενέσεις» – Το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί

Her News