HerNews.gr
Διεθνή

Jennifer Lopez: Εξηγεί πως ο Ben Affleck την κάνει «να νιώθει πιο όμορφη από ποτέ»

Η Jennifer Lopez είναι «επιτέλους στο σημείο» να αγαπά «κάθε μέρος του εαυτού της χωρίς να απολογείται», είπε σε μια νέα συνέντευξη της Vogue που δημοσιεύθηκε την Πέμπτη.

«Κάθε μέρος του εαυτού μου, το σώμα μου, η φωνή μου, οι επιλογές μου, ακόμα και τα λάθη μου», είπε η Jennifer Lopez, στο περιοδικό. «Όλα αυτά με έκαναν αυτό που είμαι και με έφεραν εδώ που είμαι σήμερα».Τζένιφερ Λόπεζ και Μπεν Άφλεκ

H Lopez πρόσθεσε ότι ο Ben Affleck τη βοήθησε να «καταλάβει και να γνωρίσει την αξία της».

Η ίδια εξήγησε: «Αισθάνομαι ακόμα πιο χαλαρή και άνετη, κάτι που με κάνει να νιώθω ακόμα πιο όμορφη από ό,τι έχω νιώσει ποτέ με κάποιον άλλο».

Η ιστορία αγάπης του ζευγαριού ξεκίνησε το 2002 όταν αρραβωνιάστηκαν αφού συμπρωταγωνιστούσαν στο «Gigli».

Αν και το δίδυμο χώρισε το 2004, επανασυνδέθηκαν το 2021 και αρραβωνιάστηκαν ξανά τον επόμενο χρόνο και παντρεύτηκαν στο Λας Βέγκας τον Ιούλιο του 2022.

Τζένιφερ Λόπεζ και Μπεν Άφλεκ

Το ζευγάρι, που είχαν γίνει και οι δύο γονείς από τη στιγμή που επανασυνδέθηκαν, συνδύασαν τις οικογένειές τους σε μια «διαδικασία που χειρίστηκε με τόση προσοχή», όπως εξήγησε η Jennifer Lopez στους θεατές της εκπομπής «Today» τον Ιανουάριο.

«Έχουν τόσα πολλά συναισθήματα. Είναι έφηβοι», είπε για τα 15χρονα δίδυμά της, Έμ και Μαξιμιλιαν, και τα τρία του Affleck, «Αλλά τα πάει πολύ καλά μέχρι στιγμής.

«Αυτό που ελπίζω να καλλιεργήσω με την οικογένειά μας είναι ότι τα παιδιά του έχουν έναν νέο σύμμαχο σε μένα και τα παιδιά μου έχουν έναν νέο σύμμαχο σε εκείνον», συνέχισε. «Κάποιος που πραγματικά τους αγαπά και τους νοιάζεται, αλλά μπορεί να έχει διαφορετική οπτική γωνία και να με βοηθήσει να δω πράγματα που δεν μπορώ να δω με τα παιδιά μου επειδή είμαι τόσο συναισθηματικά δεμένη».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Σεισμός στην Τουρκία: Συγκλονίζει ο πατέρας που σκάβει με τα χέρια στα ερείπια για να βρει τις κόρες του

Her News

Άλεκ Μπάλντουιν – Rust: Το όπλο εκπυρσοκρότησε στο γύρισμα- ‘Ολα όσα έγιναν γνωστά

Her News

Τζορτζ Κλούνεϊ: Πουλάει τη βίλα του στη λίμνη Κόμο για 100 εκατ. ευρώ

HerNews ka