HerNews.gr
Μόδα

Αυτά είναι τα παντελόνια που κάθε γυναίκα πρέπει να έχει στην γκαρνταρόμπα της

Η εύρεση του τέλειου παντελονιού είναι μια δύσκολη, αλλά όχι ανυπέρβλητη, εργασία. Αρχικά, πρέπει να βρείτε την εφαρμογή που σας ταιριάζει, μετά υπάρχουν παραλλαγές μεγέθους, μήκους και, φυσικά, ζητήματα χρώματος. Η συμβουλή μας; Δοκιμάστε πριν αγοράσετε και να είστε ευέλικτοι με τις επιλογές σας. Ευτυχώς, αυτή τη σεζόν οι επωνυμίες προσφέρουν τις δικές τους επαναλήψεις για το τέλειο παντελόνι

Straight-leg trousers

Ακουμπώντας στην πιο έξυπνη πλευρά, ένα παντελόνι straight leg σε συνδυασμό με μια γόβα ή πέδιλο είναι η απάντησή σας σε κάθε αίνιγμα για το ντύσιμο γραφείου.

Wide-leg trousers

Ένα καλό φαρδύ παντελόνι μπορεί να προσθέσει πολλά σε κάθε ντύσιμο. Ένα ελαφρύ ζευγάρι που αποτελείται από λινό ή βαμβάκι είναι ιδανικό για βόλτα σε μια παραλία, ενώ ένα φαρδύ παντελόνι από πιο βαρύ ύφασμα, όπως μαλλί ή κασμίρι, είναι αδιαπραγμάτευτο για οποιαδήποτε ντουλάπα με ρούχα εργασίας.

Μάυρο παντελόνι

Το απόλυτο βασικό ρούχο εργασίας, ένα μαύρο παντελόνι συνδυάζεται εξίσου καλά με ένα καλοφτιαγμένο σακάκι και έξυπνη μπλούζα, όπως συμβαίνει με ένα vintage μπλουζάκι και αθλητικά παπούτσια. Προσθέστε ένα στην εναλλαγή της γκαρνταρόμπας σας και θα εκπλαγείτε πόσο συχνά το προσεγγίζετε. Συνδυάστε με ένα μαύρο μπλουζάκι από κασμίρ ή βαμβακερό μπλουζάκι και αφήστε το ολόμαυρο σύνολό σας να μιλήσει.

Δερμάτινα παντελόνια

Θα δυσκολευτείτε να βρείτε ένα μόνο ρούχο που να έχει την ίδια δύναμη με ένα καλό δερμάτινο παντελόνι. Ικανό να προσθέσει μια άκρη στα πιο casual ντύσιμο, το δερμάτινο παντελόνι έρχεται σε οποιοδήποτε στυλ και σχήμα μπορείτε να φανταστείτε, όπως cropped, cargo, flared και κολλητό.

Ψηλόμεσο παντελόνι

 

Το ψηλόμεσο παντελόνι είναι το μυστικό όπλο της γκαρνταρόμπας. Τόσο άνετα που θα χαίρεστε να τα φοράτε από το πρωί μέχρι το βράδυ, θα συνδυάζονται τέλεια με ένα απλό φανελάκι, αλλά και με ένα ασορτί ζιβάγκο ή μπλούζα.

Cropped

Ένα έξυπνο cropped παντελόνι είναι το αναβαθμισμένο βασικό κομμάτι που λείπει από την γκαρνταρόμπα σας. Συνδυάστε με τα αγαπημένα σας sneakers για μια άνετη θηλυκή εμφάνιση.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

6 κόλπα που δεν φανταζόσουν για να ντύνεσαι καλά όταν έχει κρύο

HerNews ka

Marks & Spencer: Η καλοκαιρινή συλλογή για όλη την οικογένεια!

Her News

Αυτή η τάση παπουτσιών θα είναι ένα must-have για την άνοιξη

HerNews ka