HerNews.gr
Μόδα

6 κόλπα που δεν φανταζόσουν για να ντύνεσαι καλά όταν έχει κρύο

Όταν κάνει πολύ κρύο φαίνεται ότι το να ντυθείτε καλά γίνεται λίγο περίπλοκο. Και πολλές από τις τάσεις κάθε εποχής φαίνονται να μην είναι κατάλληλες για χαμηλές θερμοκρασίες… σκεφτείτε, για παράδειγμα, την τάση να φοράτε εσώρουχα που ήταν τόσο επιτυχημένη αυτό το φθινόπωρο-χειμώνα 2023/2024.

Ωστόσο, έχουμε μερικά απρόσμενα κόλπα για να ντυθείς με στυλ όταν κάνει πολύ κρύο τους χειμερινούς μήνες, όπως και τον υπόλοιπο χρόνο. 

#1 Τολμήστε να φορέσετε το φόρεμα πάνω από το αγαπημένο σας τζιν

Τζιν με φόρεμα

Το πρώτο κόλπο μπορεί να σας φαίνεται πολύ επικίνδυνο , αλλά μπορείτε να το σκεφτείτε δύο φορές όταν ξέρετε ότι είναι ένα από τα αγαπημένα κόλπα των Δανέζων και των Πορτογαλέζων όσον αφορά το ντύσιμο. Αν και φαίνεται σαν μια αδύνατη εξίσωση, το να συνδυάσεις το αγαπημένο σου τζιν και ένα φόρεμα από την ντουλάπα σου μπορεί να είναι το twist που χρειαζόσουν αυτόν τον χειμώνα.

#2 Χρησιμοποιήστε ισοθερμικά μπλουζάκια άφοβα

πώς να ντυθείς καλά χειμώνας 2021 γκρι χρώματα

Τα ισοθερμικά μπλουζάκια φαίνονται σαν ένα προφανές κόλπο, αλλά η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν ακόμα πολλοί άνθρωποι που δεν καταφεύγουν σε αυτά τις πιο κρύες μέρες. Όχι μόνο πρέπει να τα βάλεις κάτω από τα αγαπημένα σου πουλόβερ, μπορείς να τα φορέσεις και κάτω από τα πουκάμισά σου. Μόλις τα εντάξετε στη χειμερινή σας ρουτίνα, δεν θα μπορέσετε να ζήσετε χωρίς αυτά τις μέρες που έχει κρύο.

#3 Το πουλόβερ θα είναι το νέο αγαπημένο σας φουλάρι

Semana de la moda Nueva York

Δεν υπάρχει τίποτα πιο χειμωνιάτικο από ένα καλό πλεκτό πουλόβερ. Τα χρησιμοποιούμε με τα αγαπημένα μας τζιν αλλά και κάτω από τα μπουφάν. Ωστόσο, ένα από τα πιο δημοφιλή κόλπα στυλ στο street style είναι στους ώμους ή δεμένα γύρω από το λαιμό . Ένας τρόπος να δώσετε νέα ζωή στα αγαπημένα σας πουλόβερ.

#4 Ένας “άσσος” κάτω από το παντελόνι σου

πώς να ντυθείς καλά κασκόλ χειμώνα 2021

Ακριβώς όπως συμπεριλαμβάνετε ένα ισοθερμικό μπλουζάκι στη χειμερινή σας ρουτίνα, θα πρέπει επίσης να συμπεριλάβετε κολάν ή καλσόν από ύφασμα που ζεσταίνει περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο. Αυτό είναι το καλά κρυμμένο μυστικό των γυναικών που ντύνονται καλύτερα τον χειμώνα, που φορούν και τα δύο αντικείμενα κάτω από το τζιν τους.

#5 UGG, μια αλάνθαστη αγορά

botines ugg black fridayΑν μιλάμε για υποδήματα, όλα τα σχέδια UGG είναι μια καλή εναλλακτική για το κρύο του χειμώνα. Ακριβώς για αυτόν τον λόγο, αυτόν τον χειμώνα σας ενθαρρύνουμε να τα φορέσετε και να τα μετατρέψετε σε ένα από τα αγαπημένα σας βασικά. Αυτή τη σεζόν, οι τάσεις μας λένε ότι μια καλή αγορά είναι αυτές με την πλατφόρμα.

#6 Λούτρινα παλτό

Πολύχρωμα παλτό Jeanette Madsen Thora ValdimarsΦαίνεται πολύ προφανές, αλλά τα συνθετικά γούνινα παλτό που τόσο αγαπούν οι μαμάδες και οι γιαγιάδες μας είναι η καλύτερη εναλλακτική για να αντεπεξέλθουμε στις πιο κρύες μέρες. Ένας καλός τρόπος για να ξεκινήσετε αυτήν την τάση είναι με κλασικά και βασικά χρώματα όπως το σκούρο καφέ ή το λευκό.

Αυτή η απλή λεπτομέρεια θα σας κάνει να αλλάξετε τον τρόπο που φοράτε το τζιν σας

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Navy look: Το ναυτικό στυλ είναι πάντα στη μόδα

Her News

Sarah Jessica Parker: Η fancy τσάντα που κράτησε στα γυρίσματα του “And Just Like That”

HerNewskl

4 νέοι τρόποι να φορέσεις τζιν φέτος

Her News