HerNews.gr
Διεθνή

Μέγκαν Μαρκλ – Πρίγκιπας Χάρι: «Ο γάμος τους θα διαρκέσει χρόνια και όχι δεκαετίες»

Ο πρώην συντάκτης του Vanity Fair Γκρέιντον Κάρτερ πιστεύει ότι η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι δεν θα τα καταφέρουν μέχρι να τους χωρίσει ο θάνατος.

«Θα μετρούσα τη διάρκεια του γάμου σε χρόνια και όχι σε δεκαετίες», είπε ο Κάρτερ, 74 ετών, στους Sunday Times σε ένα άρθρο που δημοσιεύτηκε την Κυριακή.

Ο συνιδρυτής της Air Mail πρόσθεσε ότι πιστεύει ότι η Δούκισσα του Σάσεξ πήρε όλα όσα ήθελε από τον γάμο της με τον πρίγκιπα, προκειμένου να ξαναρχίσει την καριέρα της στο Χόλιγουντ.Η Μέγκαν Μαρκλ και ο Πρίγκιπας Χάρι με τον Πρίγκιπα Άρτσι και την Πριγκίπισσα Λίλιμπετ.

«Πήρε αυτό που ήθελε: φήμη, χρήματα και τίτλο», πρόσθεσε. «Η χρησιμότητά του για αυτήν μειώνεται καθημερινά».

Η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι παραιτήθηκαν από τα βασιλικά τους καθήκοντα δύο χρόνια μετά τον γάμο τους το 2018. Μετακόμισαν στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνια, όπου διαμένουν με τα δύο παιδιά τους: τον Πρίγκιπα Άρτσι, 4 ετών, και την Πριγκίπισσα Λίμπετ, 2 ετών.

Από τότε, ο Χάρι και η Μαρκλ έχουν βάλει σκοπό να δημιουργήσουν μια αυτοκρατορία του είδους στη βιομηχανία του θεάματος, καθώς συνεχίζουν να συναναστρέφονται με τους βαρείς επιτυχόντες του Χόλιγουντ.

Η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι παντρεύονται το 2018.

Αν και το Spotify διέκοψε τους δεσμούς του με τους Sussexes αφού δεν τα κατάφεραν, ο Χάρι έγινε πρωτοσέλιδο όταν δημοσίευσε τα απομνημονεύματά του, «Spare», τον Ιανουάριο και η Markle υπέγραψε με την WME τον Απρίλιο.

Το δίδυμο – που έχει αποξενωθεί από τη βασιλική οικογένεια από τότε που παραιτήθηκε από τις βασιλικές του ευθύνες και έδωσε πολλές συνεντεύξεις που πλήττουν τη μοναρχία – πυροδότησε φήμες χωρισμού τον Ιούλιο.

Μια πηγή είπε στο RadarOnline ότι «περνούσαν χρόνο χωριστά» για να ξαναχτίσουν τον δεσμό τους.

«Προσπαθούν να καταλάβουν τι τους “χτύπησε”. Ο Χάρι δεν ταιριάζει στον κολλητό κόσμο της Μέγκαν στο Τίνσελταουν», ισχυρίστηκε μια πηγή, προσθέτοντας ότι ο Χάρι ελπίζει να «βρει τον εαυτό του».

Ωστόσο, ένας γνώστης του στενού περιβάλλοντος του ζευγαριού διέψευσε την εικασία ότι υπήρχε πρόβλημα στον γάμο τους, λέγοντάς «Δεν είναι αλήθεια. Είναι κυριολεκτικά φτιαγμένο».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Αντζελίνα Τζολί: Αυτός είναι ο φημολογούμενος νέος της σύντροφος – Δισεκατομμυριούχος και κούκλος

Her News

Κέιτ Μίντλετον: Ο αδερφός της Τζέιμς και η σύζυγός του περιμένουν το πρώτο τους παιδί

HerNews ka

Αυτό είναι το χρώμα που λανσάρει η Pantone για το 2022

Her News