HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Ρούλα Ρέβη: «Κάποια πράγματα που έκανα τα έκοψα εξαιτίας του Αποστόλη»

Η Ρούλα Ρέβη μίλησε στην εκπομπή «Ελένη» και στη Φωτεινή Λασπά και μεταξύ άλλων μίλησε για την μητρότητα και για την σχέση της με τον σύζυγό της Αποστόλη Τότσικα.

«Από μικρή, ήμουν μετριόφρων. Άκουγα “μπράβο” από την οικογένειά μου, αλλά με τέτοιου είδους δουλειές οι γονείς μου δεν είχαν σχέση και δεν κατάλαβαν τι ακριβώς έκανα. Η μαμά μου άρχισε να καταλαβαίνει το δουλειά κάνω όταν της το έλεγαν οι άλλοι», δήλωσε αρχικά η Ρούλα Ρέβη.

Στη συνέχεια, η Ρούλα Ρέβη αποκάλυψε: «Είναι μέρες που πιστεύω ότι τα έχω κάνει τελείως χάλια όλα και γίνομαι κουρέλι. Διαβάζω όμως πάρα πολύ και παρακολουθώ πολλά βίντεο ειδικών. Το πιο πρόσφατο που διάβασα είναι ότι δεν κάνει να λέμε σε μία μαμά να μην νιώθει τύψεις, γιατί οι τύψεις που νιώθει μία μητέρα είναι η κινητήριος δύναμή της να παραμένει και καλή μητέρα, και μητέρα με ενσυναίσθηση και να μην γίνεται ψυχρή ως προς τα παιδιά της, και να παραμένει στον ρόλο που πρέπει. Αυτό που προσπαθούμε οι σύγχρονοι γονείς είναι να προσφέρουμε όσο λιγότερα τραύματα γίνεται στα παιδιά μας». 

«Ο Αποστόλης όταν τον κάνεις παρέα γίνεσαι καλός άνθρωπος, έχω αλλάξει μετά τον Αποστόλη. Κάποια πράγματα που έκανα τα έκοψα εξαιτίας του Αποστόλη, όπως είναι ο θυμός και οι ψυχικές μεταπτώσεις μου. Ο Αποστόλης είναι πολύ λογικό άτομο και πολύ καθησυχαστικός» εξομολογήθηκε η Ρούλα Ρέβη για τον σύζυγό της.

 

Aκολουθήστε μας στo Google News  

Νεότερα Άρθρα

Δανάη Μπάρκα: «Θα κάνω κρυοσυντήρηση ωαρίων τους επόμενους μήνες»

HerNews ka

Γιάννης Ζουγανέλης: «Βλέπω την Ελεωνόρα ευτυχισμένη στο πλάι του Νίκου Συρίγου»

HerNews ka

Ορέστης Τζιόβας: «Δεν θα μπορούσα να κάνω σχέση με άτομο του ίδιου φύλου, μου αρέσουν περισσότεροι οι γυναίκες»

HerNews ka