HerNews.gr
Διεθνή

Τζένιφερ Άνιστον: «Παλεύει» μετά τον θάνατο του Μάθιου Πέρι – Οι οικείοι της ανησυχούν για εκείνη

Οι φίλοι της Τζένιφερ Άνιστον ανησυχούν για εκείνη μετά τον θάνατο του Μάθιου Πέρι όπως λένε πηγές στο Page Six.

Ο Μάθιου Πέρι «έφυγε» από τη ζωή μόλις στα 54 του, με πολύ άσχημο τρόπο σύμφωνα με μια καλά τοποθετημένη πηγή του κλάδου.

Η Τζένιφερ Άνιστον και άλλα μέλη του κάστ από τα «Φιλαράκια» τον θρήνησαν στην κηδεία του την περασμένη Παρασκευή.Τζένιφερ Άνιστον, Μάθιου Πέρι, Κόρτνεϊ Κοξ, Λίζα Κούντροου

«Από τις υπόλοιπες πέντε, η Τζεν και η Κόρτνεϊ Κοξ ταλαιπωρούνται περισσότερο και η Τζέν είναι πιθανώς αυτή που παλεύει πιο έντονα», είπε η πηγή.

«Είναι μια δεύτερη τεράστια απώλεια σε λιγότερο από ένα χρόνο, με την επέτειο ενός έτους από τον θάνατο του μπαμπά της να είναι προ των πυλών. Ακόμα δεν έχει ξαναβρεί πλήρως τις βάσεις της από αυτό, και τώρα αυτό την έχει ρίξει τελείως».

Ο Ελληνικής καταγωγής πατέρας της Άνιστον, Τζον Άνιστον, πρωταγωνίστησε στο «Days of Our Lives» και ανακοινώνοντας τον θάνατό του σε ηλικία 89 ετών τον Νοέμβριο του 2022, η ηθοποιός τον αποκάλεσε «έναν από τους πιο όμορφους ανθρώπους που γνώρισα ποτέ».

«Προσπαθεί να ανασυνταχθεί και να συνέλθει, αλλά ήταν ένα εντελώς καταστροφικό πλήγμα», πρόσθεσε η πηγή.

@dailymail Friends stars console each other after saying their final goodbyes to Matthew Perry at private funeral service for the actor in Los Angeles cemetery Music by Brent Morgan: I’ll Be There For You #fyp #matthewperry #chandlerbing #friends #jenniferaniston #courtneycox #davidschwimmer #lisakudrow #matleblanc ♬ Ill Be There For You by Brent Morgan – Daily Mail

Η Τζένιφερ Άνιστον πήγε με τα υπόλοιπα μέλη του καστ στην κηδεία του Μάθιου Πέρι στο νεκροταφείο Forest Lawn στο Λος Άντζελες την Παρασκευή, λίγα λεπτά μακριά από τα στούντιο της Warner Bros, όπου γύρισαν την κωμική σειρά του NBC για μια δεκαετία.

Η ηθοποιός η οποία ξέσπασε σε κλάματα σε μια συνέντευξη το 2004 με την προοπτική να χάσει τον Μάθιου Πέρι – εθεάθη να περπατά πίσω από τα άλλα μέλη του καστ συνοδευόμενη από έναν φύλακα.

 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Matthew Perry: Σχεδίαζε να ξεκινήσει ίδρυμα για θεραπεία κατάχρησης ουσιών πριν από το θάνατό του

HerNews ka

Kanye West: «Θέλω να κάνω τρίο με τη Michelle Obama και τη σύζυγό μου»

HerNews ka

Gwyneth Paltrow: Καταχωρεί τον πολυτελή ξενώνα της στο Μοντεσίτο στο Airbnb – Θα δειπνήσει με τον επισκέπτη

HerNews ka