HerNews.gr
Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Ξεκινάει σήμερα η δίκη για τον θάνατο της Έμμας – «Ζούμε μια ταινία θρίλερ που δεν έχει τέλος»

Ξεκίνησε η δίκη του 27χρονου οδηγού που έτρεχε με υπερβολική ταχύτητα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και ο οποίος παρέσυρε και εγκατέλειψε αβοήθητη και βαριά τραυματισμένη την Έμμα, την 22χρονη φοιτήτρια από την Κρήτη.

Το χρονικό

Πέρασε ένας χρόνος, ένας χρόνος θλίψης, πένθους και θρήνου για τους γονείς της άτυχης Έμμας, της φοιτήτριας που τον περασμένο Νοέμβριο βρήκε τραγικό θάνατο όταν ένας ασυνείδητος οδηγός την παρέσυρε με το αυτοκίνητο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και την εγκατέλειψε.

Οι γονείς της Έμμας βρέθηκαν στο δικαστήριο για να ζητήσουν την τιμωρία του ανθρώπου που χτύπησε και άφησε αβοήθητο του παιδί τους.

Τροχαίο στη Θεσσαλονίκη: Πώς έκλεψαν την Εμμα ενώ ήταν αιμόφυρτη στην  άσφαλτο - ΤΑ ΝΕΑ

«Δεν ισιώνεις από αυτό το πράγμα. Το παιδί μας δεν γυρίζει πίσω. Κανένα δικαστήριο δεν μπορεί να στο φέρει πίσω. Πρέπει όμως να τιμωρηθεί αυτός για το κακό που έχει κάνει και αυστηρά για παραδειγματισμό», είπε ο πατέρας της Έμμας.

Η άτυχη φοιτήτρια παρασύρθηκε από το όχημα τα ξημερώματα της 22ας Νοεμβρίου όταν διέσχιζε την Εγνατία Οδό και κατέληξε μετά από μερικές ημέρες νοσηλείας στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Παπαγεωργίου». Οι γονείς της, με μεγαλείο ψυχής, δώρισαν τα όργανα της Έμμας χαρίζοντας ζωή σε πέντε ανθρώπους.

«Ένας χρόνος χωρίς την Έμμα είναι εφιάλτης. Είναι σαν να ζούμε μια ταινία θρίλερ που δεν έχει τέλος», είπε η μητέρα της αδικοχαμένης φοιτήτριας.

Θεσσαλονίκη: «Η Έμμα ζούσε όταν έγινε η κλοπή - Πιθανότατα έχει καταγραφεί  από τις κάμερες» | LiFO

Ο 27χρονος οδηγός έτρεχε με υπερβολική ταχύτητα και μάλιστα με αυτοκίνητο που δεν ήταν καν δικό του. Κατηγορείται για επικίνδυνη οδήγηση που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο, εγκατάλειψη τροχαίου ατυχήματος και οδήγηση χωρίς άδεια.

Παρά το γεγονός ότι ο δικηγόρος του ζήτησε αναβολή, οι δικαστές αποφάσισαν η δίκη να γίνει κανονικά σήμερα στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων.

Ξεκίνησε η δίκη για τον θάνατο της Έμμας σε τροχαίο

Η δίκη για τον θάνατο της Έμμας αναμένεται να ξεκινήσει στις 14:30. Ανάμεσα στους μάρτυρες είναι και η 18χρονη συνοδηγός, η οποία στην αρχή ήταν κατηγορούμενη αλλά απαλλάχτηκε με βούλευμα, κάτι που δεν ευχαρίστησε τους γονείς της Έμμας.

Το πρωί, στο δικαστικό μέγαρο, παρευρέθηκε και μία κοπέλα η οποία ήταν λήπτρια νεφρού της Έμμας, όταν πήρα την απόφαση να δωρίσουν ντα όργανά της, κάτι που όπως λένε, ήθελε η κόρη τους.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Η απάντηση του νυχτερινού κέντρου όπου τραγουδά η Δέσποινα Βανδή στο πρόστιμο Πλεύρη για το κάπνισμα

Her News

Δολοφονία Γιώργου Καραϊβάζ: Προφυλακίστηκαν τα δυο αδέρφια έπειτα από μαραθώνιες απολογίες

HerNews ka

Υποχρεωτικά POS σε όλους τους επαγγελματίες και online σύνδεση με ταμειακές μηχανές

Her News b