HerNews.gr
Ελλάδα

Σπύρος Φωκάς: Το συγκινητικό «αποχαιρετιστήριο» βίντεο της Finos Film για τον ηθοποιό

Ο Σπύρος Φωκάς «έφυγε» από τη ζωή την Παρασκευή 10/11 σε ηλικία 86 ετών όπως γνωστοποίησε η σύζυγός του Λίλιαν Φωκά με ανάρτησή της στο Facebook και η είδηση σκόρπισε θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο.

Η Finos Film ανήρτησε το μεσημέρι της Παρασκευής 10 Νοεμβρίου ένα συγκινητικό βίντεο στο Instagram με διάφορες σημαντικές στιγμές του σπουδαίου ηθοποιού για να πει το δικό της «αντίο» στον Σπύρο Φωκά.

Η ανάρτηση της Finos Film για τον Σπύρο Φωκά

«Σήμερα το πρωί πέταξε για την γειτονιά των αγγέλων ο αγαπημένος μας ηθοποιός Σπύρος Φωκάς. Γοητευτικός, ταλαντούχος και χαμηλών τόνων, ο Σπύρος ήταν από τους πρώτους Έλληνες ηθοποιούς που έκανε διεθνή καριέρα παίζοντας δίπλα σε μεγάλους σταρ όπως η Λάιζα Μινέλι και ο Αλέν Ντελόν.

Η αγάπη του για την Ελλάδα, όμως, τον γύριζε πάντα πίσω στον τόπο του, χαρίζοντας μας λίγες αλλά αξιόλογες εμφανίσεις στο ελληνικό σινεμά, όπως στις ταινίες «Εγωισμός» και «Στεφανία» αμφότερες του Γιάννη Δαλιανίδη.

«Αυτός ο ξερός κρότος της κλακέτας θα σε συνοδεύει σε όλες τις σκηνές της ζωής σου, σαν να ‘ναι και αυτή σινεμά μέχρι να φτάσεις στους τίτλους τέλους». – Σπύρος Φωκάς

Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του.
Αντίο Σπύρο».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Finos Film (@finosfilm_official)

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Κυριάκος Μητσοτάκης: Έβαλε τέλος στα σενάρια για εκλογές πριν το Πάσχα

HerNews ka

Σακαράκες τα αυτοκίνητα που οδηγούν οι Έλληνες – Οι διαφορές σε σχέση με την Ευρωπαϊκή Ένωση

Her News

Κώστας Κρομμύδας: “Τι νόμιζε ο Φιλιππίδης; Ότι θα έφευγε διακοπές;”

Her News b