HerNews.gr
Beauty

Hair Double Cleansing: Το ιδανικό λούσιμο για όσους έχουν λιπαρότητα στο τριχωτό της κεφαλής

Double Cleansing

Η νέα τάση στον κόσμο της περιποίησης των μαλλιών επιτάσσουν το hair Double Cleansing ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Double Cleansing

Αυτό που σίγουρα γνώριζες είναι πως ο ελλιπής καθαρισμός στο τριχωτό της κεφαλής δημιουργεί θαμπή όψη και εμφανίζονται σπυράκια. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μην απορροφούνται σωστά τα προϊόντα. Ωστόσο, η λύση στο πρόβλημα ακούει στη νέα συνήθεια που πρέπει να υιοθετήσετε “double cleansing”.

‘Oταν μιλάμε για διπλό καθαρισμό αναφερόμαστε στη χρήση προϊόντων διαφορετικής υφής ώστε να καθαρίσουμε είτε το πρόσωπο μας είτε το μακιγιάζ μας. 

Παραδείγματος χάρη, η χρήση του πρώτου προϊόντος πρέπει να έχει ως βάση της κάποιο έλαιο, όπως είναι τα balms.  Επίσης, στη συνέχεια  ευλόγο θα ήταν να γίνει χρήση κάποιου serum. Αυτό που είναι σίγουρο είναι πως το δεύτερο προϊόν που θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε πρέπει να έχει ως βάση του το νερό, όπως είναι το micellar. 

Όσον αφορά όμως τα μαλλιά, η έννοια του διπλού καθαρισμού αλλάζει σε έναν βαθμό. 

Ο διπλός καθαρισμός των μαλλιών hair double cleansing περιλαμβάνει λούσιμο δύο φορές. Η πρώτη φορά στοχεύει στο να αποβάλλετε τους ρύπους, τη σκόνη και τα φυσικά έλαια που παράγει το τριχωτό της κεφαλής. Το δεύτερο λούσιμο απομακρύνει απλώς τα υπολείμματα. 

Double Cleansing

Επιλέξτε προϊόντα που έχουν δύο τύπων διαφορετικές συνθέσεις. Η μια θα πρέπει να κάνει έναν βαθύ καθαρισμό και η άλλη θα πρέπει να προσδιδει παραδείγματος χάρη περισσότερο όγκο. 

Η συγκεκιρμένη μέθοδος δεν ταιριάζει σε κάθε τύπο μαλλιών. Πιο συγκεκριμένα είναι ιδανική για όσους έχουν πυκνά μαλλιά, λιπαρότητα στο τριχωτό της κεφαλής ή χοντρή τρίχα.

 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Οδηγός για λαμπερά μαλλιά: Τα μυστικά πίσω από τη λάμψη

HerNews ka

Έγκαυμα στα χείλη: Πώς θα το αντιμετωπίσετε άμεσα;

HerNewskl

Εφηβική ακμή: Με αυτούς τους τρόπoυς θα την αντιμετωπίσεις

Her News