HerNews.gr
DECORNEWS

Πως να κάνετε τη Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση του σπιτιού σας πιο minimal

Είναι εύκολο να αποκτήσετε εορταστική διάθεση όταν βλέπετε τα τοπικά μαγαζιά σας στολισμένα ή παρακολουθείτε τις αγαπημένες σας ταινίες για τα Χριστούγεννα σε επανάληψη. Αλλά δεν θέλετε απαραίτητα το σπίτι σας να μοιάζει με τα εν λόγω καταστήματα ή ταινίες.

Ενώ οι κολοκύθες και οι χιονάνθρωποι βρίσκονται σε αφθονία, είναι σημαντικό το σπίτι σου να νιώθει ακόμα βιώσιμο – ειδικά αν σου αρέσει μια πιο λεπτή προσέγγιση διακόσμησης. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να έχετε καθόλου χριστουγεννιάτικη διακόσμηση.

Το μόνο που χρειάζεται είναι να διαμορφώσετε τα σωστά αντικείμενα για να αποκτήσετε μια πιο κομψή και εκλεπτυσμένη εμφάνιση.

Φθινοπωρινή διακόσμηση

1. Διατηρήστε το φυσικό

Όσον αφορά τις γιορτές, είναι εύκολο να προσεγγίσετε τα πιο προφανή μοτίβα. Κατά τη διάρκεια του φθινοπώρου, συχνά μοιάζει με κολοκύθες και φύλλα σε απόχρωση του ηλιοβασιλέματος. Το χειμώνα, μπορεί να μοιάζει με χιονάνθρωπους και χριστουγεννιάτικα δέντρα. Αν και αυτές είναι σίγουρα διασκεδαστικές επιλογές διακόσμησης με μέτρο, πολλές από αυτές μπορεί να καταλήξουν να αισθάνονται φανταχτερές – ιδιαίτερα αν δεν είναι κατασκευασμένες από φυσικά υλικά. 

Για μια πιο κομψή εμφάνιση, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αντικείμενα που έχετε ήδη στη διάθεσή σας και να τα εμπλουτίσετε με νέους τρόπους. Φθινοπωρινό τραπέζι με λουλούδια σε βάζο μπαστούνι

2. Ακολουθήστε την “ελάχιστη” διαδρομή

Ανεξάρτητα από το στυλ του σπιτιού σας, είναι ιδανικό να περιορίσετε τη διακόσμηση των γιορτών στο ελάχιστο. Δεν είναι απαραίτητο να κλίνετε στο υπάρχον στυλ διακόσμησης σας, αλλά να επικεντρωθείτε σε μερικές ουδέτερες προφορές εδώ και εκεί. Οι ουδέτεροι τόνοι και τα πιο μίνιμαλ κομμάτια μπορούν πραγματικά να συνδυάζονται πιο εύκολα με την υπάρχουσα αισθητική σας. Αυτό θα μπορούσε να έχει τη μορφή κεριών, κρεμ κολοκύθες ή αποξηραμένου pampas.  Επενδύστε σε νέες κουβέρτες και ρίξτε καλύμματα μαξιλαριού. Φτιάξτε ξανά τον χώρο σας με τρόπο που μπορεί να τον κάνει να αισθάνεται πιο εορταστικός αλλά να αισθάνεται ακόμα διαχρονικός.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Διώξτε την αρνητική ενέργεια μέσα από το σπίτι

Her News

Μπορούμε τελικά να πλύνουμε το μαξιλάρι μας στο πλυντήριο ρούχων;

HerNews ka

5 χρώματα σεντονιών που πρέπει να αποφύγετε – Φέρνουν λάθος ενέργεια στο υπνοδωμάτιο

HerNews ka