HerNews.gr
Διεθνή

Φλόριντα: Μητέρα πυροβόλησε κατά λάθος τον γιο της στο πόδι αφού νόμιζε ότι ήταν ληστής

Ένα αγόρι μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο αφού η μητέρα του τον πυροβόλησε κατά λάθος στο πόδι επειδή νόμιζε ότι ήταν ληστής, σύμφωνα με το αστυνομικό τμήμα της Φλόριντα.

Την Κυριακή γύρω στη 1:43 π.μ., η αστυνομία ανταποκρίθηκε σε έκκληση για πυροβολισμούς μέσα σε ένα σπίτι κοντά στη λεωφόρο Northwest 134 και τη Northwest 9th Street, αναφέρεται σε δήλωση.

Μόλις έφτασαν οι αρχές, βρήκαν μέσα την μητέρα και τον γιο.

«Είχε αποκοιμηθεί στον καναπέ του σαλονιού της ενώ ο γιος της είχε αποκοιμηθεί στον επάνω όροφο στο δωμάτιό του νωρίτερα το βράδυ», ανέφερε σε δήλωση το αστυνομικό τμήμα του Pembroke Pines. Το τμήμα πρόσθεσε ότι οι δύο είναι οι μόνοι που μένουν στο σπίτι τους.

Η μητέρα τρόμαξε ξύπνια από έναν θόρυβο στην κουζίνα της ενώ κοιμόταν στον καναπέ του σαλονιού της, είπε η αστυνομία. Η γυναίκα φοβήθηκε ότι επρόκειτο για ληστή και έτσι «άρπαξε ένα πυροβόλο όπλο που είχε κρύψει στην τσάντα της δίπλα της στο σαλόνι», αναφέρεται στην ανακοίνωση της αστυνομίας.

Στη συνέχεια πήγε στην πηγή του θορύβου και ο γιος της ήταν στην κουζίνα την ίδια στιγμή. Στη συνέχεια, οι δυο τους «τρόμαξαν ο ένας από την παρουσία του άλλου», είπε η αστυνομία.

«Η μητέρα πυροβόλησε κατά λάθος δύο φορές, χτυπώντας μία φορά στο πάτωμα και χτυπώντας κατά λάθος τον γιο της στο πόδι του», ανέφερε η αστυνομία.

Μετά το περιστατικό, το αγόρι μεταφέρθηκε σε τοπικό νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες για τραύματα που δεν είναι απειλητικά για τη ζωή του.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Παρουσιάστρια στην Κολομβία κατέρρευσε κατά τη διάρκεια ζωντανής εκπομπής – VIDEO

Her News

Kim Kardashian: Oι ριζικές αλλαγές που έκανε στο σπίτι της μετά τον χωρισμό της

HerNewskl

And Just Like That: Θα υπάρχει τελικά επανασύνδεση ανάμεσα στην Carrie Bradshaw και τον Aiden;

HerNewskl