HerNews.gr
Social News

Βασιλιάς Κάρολος: Πως θα γιορτάσει τα 75α γενέθλια του & το συγκινητικό βίντεο της βασιλικής οικογένειας

Ο βασιλιάς Κάρολος Γ΄ κλείνει τα 75 σήμερα 14/11 με τους εορτασμούς που ταιριάζουν σε έναν βασιλιά να έχουν ήδη ξεκινήσει.

Ο μονάρχης γεννήθηκε στις 14 Νοεμβρίου 1948, ένα χρόνο μετά τον γάμο των γονιών του, της βασίλισσας Ελισάβετ Β’ και του πρίγκιπα Φίλιππου.

Μια μεγάλη γιορτή με τους φίλους και την οικογένεια στο Clarence House στο Λονδίνο πλησιάζει. Η λίστα των καλεσμένων περιλαμβάνει τον μεγαλύτερο γιο του, πρίγκιπα Γουίλιαμ, τη νύφη του, Κέιτ Μίντλετον και τη σύζυγό του, βασίλισσα Καμίλα μαζί με άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Την περασμένη εβδομάδα κυκλοφόρησαν αναφορές ότι ο πρίγκιπας Χάρι  και η σύζυγός του, Μέγκαν Μαρκλ αρνήθηκαν μια πρόσκληση στο πάρτι.

Οι Sunday Times ανέφεραν ότι ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex θα το παραλείψουν.

Ωστόσο, ο εκπρόσωπος του Χάρι  είπε στο The Messenger  τη Δευτέρα: «Σε απάντηση στους τίτλους των βρετανικών μέσων ενημέρωσης, δεν υπήρξε καμία επαφή σχετικά με μια πρόσκληση για τα επερχόμενα γενέθλια της Αυτού Μεγαλειότητας».

«Είναι απογοητευτικό που οι Sunday Times ανέφεραν λάθος αυτήν την ιστορία», πρόσθεσε ο εκπρόσωπος.

Πρόωρο πάρτι γενεθλίων

Ο Κάρολος ξεκίνησε τους εορτασμούς των γενεθλίων του τη Δευτέρα με ένα πάρτι που διοργάνωσε το Ίδρυμα του Πρίγκιπα στην κατοικία του, το Highgrove House στο Gloucestershire.

Ο μονάρχης έπινε τσάι καθώς συναναστρεφόταν με ανθρώπους που ήταν καλεσμένοι λόγω του καλού που κάνουν στην κοινότητα. Πολλοί από τους παρευρισκόμενους έκλεισαν επίσης τα 75 φέτος.

Μια τοπική ροκ χορωδία έκανε σερενάτα στον Κάρολο προτού κόψει μια τούρτα πολλαπλών στρώσεων με μια κορώνα και “75” πάνω της.Εορτασμός των 75ων γενεθλίων του Βασιλιά Καρόλου: Η χαμένη πρόσκληση του Χάρι και τι άλλο να μάθετε

Το εξώφυλλο του περιοδικού Big Issue για την έναρξη του προγράμματος τροφίμων

Ο Κάρολος θα κοσμήσει το εξώφυλλο του Big Issue, ενός περιοδικού που πωλείται συνήθως από άστεγους, για τα 75α γενέθλιά του με ένα πορτρέτο του Βρετανού φωτογράφου μόδας Rankin.

Μέσα στο περιοδικό, ο μονάρχης συζητά το έργο του Coronation Food Project, το οποίο εγκαινιάζει την Τρίτη για να συνεχίσει την επί δεκαετίες αποστολή του να ταΐσει τους πεινασμένους.

Δείτε το συγκινητικό βίντεο της βασιλικής οικογένειας για τα γενέθλια του

Το μεσημέρι της Τρίτης 14/11 ο επίσημος λογαριασμός της βασιλικής οικογένειας στο Instagram, ανήρτησε ένα βίντεο για να ευχηθεί «χρόνια πολλά» στον Κάρολο, με συγκινητικές φωτογραφίες από την παιδική του ηλικία έως σήμερα.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Μαρία Κορινθίου: Η πρώτη ανάρτηση μετά το οριστικό διαζύγιο με τον ΑΝΤ1

HerNews ka

Ελεονώρα Μελέτη για φωτιά στη Σαρωνίδα: «Δεν ήμουν εκεί, ήταν όμως οι γονείς μου»

HerNewskl

Δούκισσα Νομικού: Συγκλονιστικά εντυπωσιακή στο διεθνές Walk Your Worth Le Défilé του Παρισιού

Her News