HerNews.gr
Beauty

Τρόποι για να μυρίζουν τα μαλλιά σας όμορφα όλη μέρα

Όταν κάποιος σκύβει για να σας ψιθυρίσει στο αυτί ή να σας αγκαλιάσει, δώστε του μια μυρωδιά από τα μαλλιά σας που θα θυμάται! Υπάρχουν μερικά κόλπα για το πώς να κάνετε τα μαλλιά σας να μυρίζουν όμορφα μεταξύ των λουσιμάτων και όλη την μέρα βέβαια, για να μην ανησυχείτε από τον ιδρώτα ή οτιδήποτε άλλο!

Χρησιμοποιήστε ένα dry shampoo

Τα μαλλιά όλων μας μυρίζουν υπέροχα μετά το λούσιμο, αλλά αυτό το άρωμα μπορεί να εξασθενίσει όσο περνά η μέρα. Δεν χρειάζεται να λούσετε ξανά τα μαλλιά σας αμέσως για να ανανεώσετε το όμορφο άρωμα. Απλώς χρησιμοποιήστε ένα ξηρό σαμπουάν, αλλά επιλέξτε ένα που μυρίζει πραγματικά ωραία. 

Πλέξτε τα μαλλιά σας όσο είναι ακόμα υγρά

Αν λουστείτε το βράδυ, μπορείτε να αφιερώσετε λίγο χρόνο για να κάνετε πλεξούδες, αντί να χρησιμοποιήσετε το πιστολάκι για στέγνωμα. Επειδή τα μαλλιά σας δεν θα εκτίθενται τόσο πολύ στον αέρα ενώ κοιμάστε, θα διατηρήσουν το υπέροχο άρωμά τους και την επόμενη μέρα.

Ψεκάστε τη μαξιλαροθήκη σας

Εάν δεν έχετε αρκετά μακριά μαλλιά για να τα πλέξετε, μπορείτε να προσθέσετε ένα υπέροχο άρωμα στη μαξιλαροθήκη σας με ένα σπρέι με ωραία μυρωδιά. Φτιάξτε το δικό σας προσθέτοντας μερικές σταγόνες αιθέριου ελαίου σε λίγο αποσταγμένο νερό ή επενδύστε σε ένα που έχει ένα άρωμα που πραγματικά αγαπάτε. Η λεβάντα είναι πάντα μια καλή επιλογή.

Μην ξεχνάτε να πλένετε συχνά τη μαξιλαροθήκη και τις πετσέτες σας για να βεβαιωθείτε ότι δεν μυρίζουν μούχλα. Είναι επίσης μια καλή ιδέα να πλένετε τα scrunchies και τις βούρτσες μαλλιών ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Χρησιμοποιήστε το αγαπημένο σας άρωμα

Το αγαπημένό σας άρωμα δεν είναι μόνο για τους καρπούς και τον λαιμό σας. Μπορεί να χαρίσει μια ωραία μυρωδιά και στα μαλλιά σας. Μην το ψεκάζετε όμως απευθείας πάνω τους. Ψεκάστε δύο ή τρεις σταγόνες στη βούρτσα μαλλιών σας και μετά χτενίστε τα.

Λαμπερά μαλλιά: Οδηγός περιποίησης και φροντίδας στα 40+

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Πώς να κάνετε τα μαλλιά σας πιο πυκνά, σύμφωνα με τους ειδικούς

HerNews ka

Gigi Hadid: Ποιο είναι το ιδανικό μακιγιάζ για το πρώτο ραντεβού;

HerNewskl

Margot Robbie: Έγινε μελαχρινή και είναι πιο όμορφη από ποτέ!

HerNewskl