HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Σοφία Βόσσου: «Όταν ένας άνθρωπος κάνει ένα παιδί, ασχολείται αυτός μαζί του, δεν το αφήνεις στη γιαγιά»

Η Σοφία Βόσσου μίλησε στη κάμερα της εκπομπής «Fay’s Time» και στον Χρήστο Λυσσέα, για την κόρη της και τον κρατούμενο σύζυγό της Βασίλη Δημάκη, αλλά και το ενδεχόμενο να γίνει γιαγιά.

«Είμαι στήριγμά της, δίπλα της και στηρίζω τις αποφάσεις της. Εγώ δεν ήθελα να τη βλέπω τη μαμά μου. Μία εξαίρετη κυρία, ένας καλοσυνάτος άνθρωπος, αλλά δεν μπορούσα να αναπνεύσω. Όχι θα γίνεις δικηγόρος, όχι θα ντυθείς έτσι, θα φας έτσι, όχι αυτό κι εκείνο» είπε η Σοφία Βόσσου.

«Συμβούλευσα την κόρη μου να είναι ευτυχισμένη και να λέει ο ένας την αλήθεια στον άλλον, όποια κι αν είναι αυτή. Είμαι χαρούμενη επειδή είναι αυτοί χαρούμενοι. Είναι αμοιβαίο και εγώ τον αγαπώ πάρα πολύ τον Βασίλη και τον σέβομαι γιατί έχει κάνει μεγάλο αγώνα», πρόσθεσε στη συνέχεια.

«Γιαγιά δεν θα γίνω ποτέ. Θεία, ανιψιά, φίλη του μωρού ναι, γιαγιά όχι. Δεν μου αρέσουν αυτοί οι πατροπαράδοτοι ρόλοι. Δεν τους πιστεύω. Όταν ένας άνθρωπος κάνει ένα παιδί, ασχολείται αυτός με το παιδί του, δεν το αφήνεις στη γιαγιά. Έχω διαχωρίσει τη θέση μου, έχω και τη δική μου ζωή και θέλω να κάνω και δικά μου πράγματα. Εξηγούμαι να μην παρεξηγούμαι» κατέληξε η Σοφία Βόσσου.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Μαυρίκιος Μαυρικίου: «Στην κηδεία μου θα φοράω παγιέτα -Το φέρετρο θα έχει κρύσταλλα»

HerNews ka

Βασίλης Μπισμπίκης: «Ποτέ δεν θα έλεγα ότι είμαι άρρωστος ή εξαρτημένος, ό,τι έκανα το γούσταρα»

Her News

Ελένη Μενεγάκη: Σάρωσε σε τηλεθέαση

Her News